Arama sonuçlarınız

1. A

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Değerli dostlar, kendi çabalarımla hazırladığım yüksek tavan Vitodan sonra, daha uzun seyahatlerde kullanmayı düşünerek, 2006 model yüksek tavan Transporter almış bulunmaktayım. Yaptığım tüm araştırmalardan sonra, yapmış olduğu diğer karavanları...

2. A

Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Değerli gezenbilir üyeleri, pazartesi (22.03.2010) günü 2006 model fakat 2005 te trafiğe çıkmış yüksek tavan t5 panelvan almayı planlamaktayım. Bildiğim kadarıyla 5 yaşını doldurduktan sonra ötv ödenmiyor. Bu aracın yalıtımını, tavan havalandırmasını ve genel olarak campere dönüşmesinde beni...
  3. A

Deffender için Satılık 2.5 Dizel Motoru Arıyorum

Aracındaki 2.5 dizel motoru değiştirmeyi düşünen, veya elinde ruhsatlı (resmi) 2.5 orjinal deffender motoru olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Selamlar

4. A

2.5 L Benzinli Motoru, Blok Değişmeden Dizele Çevirmek

Değerli Gezenbilir yöneticileri ve üyeleri, Bodrumda yaşayan ve doğa ile deffenderden kopamayan yeni bir gezenbilir üyesiyim. Deffender 2.5 benzinli motoru Blok değişmeden dizele çevirmek mümkünmüdür, bu konu ile ilgili bilgisini olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yanıtlar için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri