Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam.
Nissan Navara d40 kasa aracıma uzun ve geniş aynalardan taktırmak istiyorum. Piyasada Navara’ non 2015 ve sonrası için bu tip aynaları var. Ayrıda Ford Ranger ve Toyota için de bu aynalardan gördüm.
Navara d40 kasa ile bu aynalar uyumlu olur mu?
Her türlü kamyonetin...
İzmir Nissan Ata Servis’te Gürcan usta ile yaptığımız Navara offroad modifiye çalışmamız. Arazi şartlarına göre şahane bir çalışma oldu. Fotoğraflar ekte. Eğer İzmir çevresinde kamyonet aracında ufak dokunuşlar yapmak isteyenler varsa kesinlikle burayı öneririm!
Arkadaşlar, hep Offroad yapacak halimiz yok ya, deyip, ver elini İzmir Gümüldür’de bulunan Orman ve Deniz Kampı’na doğru yol aldık. Çadırımızı denize sıfır harika bir yere kurduk. Ortam şahane. Kamp yerinde ne isterseniz mevcut. Ayrıca denize sıfır ormanla iç içe tatil yapıyor oluşumuz...
Herkese selamlar. Bu sabah Navara’yı çalıştırıp bindiğimde araç D konumunda öne doğru gitmediğini fark ettim. Arabayı R’ ye alıp geri geri gittim ve tekrar ayağımı frenden çekip D konumuna aldım, sorun aynen devam etti, araç yürümedi. Arabayı kapatıp 10 dakika sonra tekrar denediğimde, otomatik...
Arkadaşlar Nissan Navara aracımın arkasına sürgülü kasa taktıracağım. Ruhsatta her hangi bir değişiklik yapmama gerek olacak mı? Ruhsatta açık kasa kamyonet olarak geçiyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Selamlar.
Arkadaşlar, İzmir Urla'da 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 günlük sanat Kampı yapılacak . Urla Akkoy, Marika Beach Club'ta yapılacak olan kampa çadırınızı alıp geliyorsunuz. 5 günlük ücret 250 tl. Kamp yerinde yiyecek içecek sorunu yok. Kamp herkese açık. Muhteşem bir manzarada harika...
Arkadaşlar selam. Şehir içinde de kullanacağım ve arkeolojik gezilerde değerlendirmek istediğim Disco Mpi modeli peşindeyim. Sahibinden'de 1 araç ilanı var ve fiyat konusunda braz şişirilmiş geldi bana.
1-Mpi kullananlar araçla ilgili neler söyler?
2-Arıza ve yedek parça sorunu nedir...