Arama sonuçlarınız

1. lordshouthampton

Nissan Navara D40 Uzun Geniş Ayna Arıyorum

Arkadaşlar selam. Nissan Navara d40 kasa aracıma uzun ve geniş aynalardan taktırmak istiyorum. Piyasada Navara’ non 2015 ve sonrası için bu tip aynaları var. Ayrıda Ford Ranger ve Toyota için de bu aynalardan gördüm. Navara d40 kasa ile bu aynalar uyumlu olur mu? Her türlü kamyonetin...

2. lordshouthampton

Navara Aracımla Yaptığımız Off-road Modifiye Çalışmamız :)

İzmir Nissan Ata Servis’te Gürcan usta ile yaptığımız Navara offroad modifiye çalışmamız. Arazi şartlarına göre şahane bir çalışma oldu. Fotoğraflar ekte. Eğer İzmir çevresinde kamyonet aracında ufak dokunuşlar yapmak isteyenler varsa kesinlikle burayı öneririm!
  3. lordshouthampton

İzmİr’de Harika Bir Deniz Kampı Yeri: Gümüldür Orman Ve Deniz Kampı

Arkadaşlar, hep Offroad yapacak halimiz yok ya, deyip, ver elini İzmir Gümüldür’de bulunan Orman ve Deniz Kampı’na doğru yol aldık. Çadırımızı denize sıfır harika bir yere kurduk. Ortam şahane. Kamp yerinde ne isterseniz mevcut. Ayrıca denize sıfır ormanla iç içe tatil yapıyor oluşumuz...

4. lordshouthampton

2007 Navara Otomatik Şanzıman Araç Kalkış Sorunu

Herkese selamlar. Bu sabah Navara’yı çalıştırıp bindiğimde araç D konumunda öne doğru gitmediğini fark ettim. Arabayı R’ ye alıp geri geri gittim ve tekrar ayağımı frenden çekip D konumuna aldım, sorun aynen devam etti, araç yürümedi. Arabayı kapatıp 10 dakika sonra tekrar denediğimde, otomatik...
  5. lordshouthampton

Sürgülü Kasa Kamyonet Ruhsat Durumu

Arkadaşlar Nissan Navara aracımın arkasına sürgülü kasa taktıracağım. Ruhsatta her hangi bir değişiklik yapmama gerek olacak mı? Ruhsatta açık kasa kamyonet olarak geçiyor. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Selamlar.

6. lordshouthampton

Sanat Kampı (12 - 16 Haziran Urla - İzmİr)

Arkadaşlar, İzmir Urla'da 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 günlük sanat Kampı yapılacak . Urla Akkoy, Marika Beach Club'ta yapılacak olan kampa çadırınızı alıp geliyorsunuz. 5 günlük ücret 250 tl. Kamp yerinde yiyecek içecek sorunu yok. Kamp herkese açık. Muhteşem bir manzarada harika...

7. lordshouthampton

Land Rover Discovery Mpi

Arkadaşlar selam. Şehir içinde de kullanacağım ve arkeolojik gezilerde değerlendirmek istediğim Disco Mpi modeli peşindeyim. Sahibinden'de 1 araç ilanı var ve fiyat konusunda braz şişirilmiş geldi bana. 1-Mpi kullananlar araçla ilgili neler söyler? 2-Arıza ve yedek parça sorunu nedir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR