Arama sonuçlarınız

1. H

Norveç Fiyordları

2023 yaz ayında Norveç fiyord ve ulusal parklarında 1 haftalık bir yürüyüş planım var. Kamplı olarak değil gün içinde yürüyüşü bitirip geceyi hostel de geçirmek istiyorum. Özellikle Trolltunga başta olmak üzere Wikiloc'tan gidebileceğim yerleri oluşturmaya çalışıyorum. Ama sorun bir kısmına...

2. H

Norveç

2023 yazında Norveç fiyortları ve ulusal parklarını günlük yürüyüşlerle gezmek istiyorum. Bunun için 10 güne kadar bir zaman ayırmayı planlıyorum. Böyle bir geziyi daha önce yapmış olan var mı? Varsa iletişime geçmek isterim.
  3. H

Likya Yolu-çamyuva, Adrasan Yürüyüşü

1. GÜN 20.08.2014 Çarşamba sabahı Çamyuva köyünden yürüyüşümüze başladık. Kemer Kumluca asfaltından kısa bir yürüyüşten sonra Alacasu koyu yoluna saptık. Koya girmeden Phaselis patikasına döndük ve kısa bir çıkış inişin ardından günün tek yüzme molasını 36.530880, 30.555946 koordinatında...

4. H

Başlangıç Seviye Kamp Malzemeleri

Sevgili forum üyeleri merhaba. Yaş 40 geçtikten sonra biraz zaman bulunca birkaç senedir doğa aktivitelerine merak sardım. Ama şu ana kadar günü birlik geziler yaptım. Bundan sonra yazın gelmesiyle de 1-2 günlük kamplı yürüyüşlerde bulunmak istiyorum. Bu iş için benden biraz daha tecrübeli 2...
  5. H

Trekking Giysileri

Sevgili forum üyeleri merhaba. Yaş 40 geçtikten sonra biraz zaman bulunca birkaç senedir doğa aktivitelerine merak sardım. Ama şu ana kadar günü birlik geziler yaptım. Bundan sonra yazın gelmesiyle de 1-2 günlük kamplı yürüyüşlerde bulunmak istiyorum. Bu iş için benden biraz daha tecrübeli 2...

6. H

Uludağ' da Kartlı Sistem

Ağaoğlu My Resort'un önderliğinde başlatılan yeni sistem 2010-2011 sezonundan itibaren faaliyete geçiyor. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da, kayak pistlerine gelen tatilciler 'tek kart' sistemi sayesinde istedikleri her pistten yararlanma imkanına sahip olacak. 1inci ve 2inci...

7. H

Dalışta Navigasyon

Navigasyon, denizde, karada ve havada herhangi iki konum arasında en kısa sürede, güvenle ve doğru şekilde hareket edebilme bilimidir. Dalıcının sualtında yön bulmasına yardımcı olan çeşitli referanslar vardır ve bunları doğal ve pusula referansları olarak iki başlık altında toplamak mümkündür...
  8. H

Scuba Malzemeleri

Benim gibi dalışa yeni başlayanlar için kullandığınız malzemelerle ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz. Yaptığınız malzemelerle yaptığınız dalış sayısı (deformasyon), fiyat, aldığınız yer, malzemelerle ilgili doğru veya yanlış bilinenler vbz. Ben özellikle maske, palet ve elbise hakkında...
  9. H

Mares X-3 Açık Palet

Fiyatının uygunluğu nedeniyle mares X-3 model açık palet almaya karar verdim. Bu modeli kullananlarınız varsa bilgilendirme yaparmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR