Arama sonuçlarınız

1. demirbuken

Samurai Sanziman Ses Problemi Yardim

Merhaba 410 samuraim var rolantide calisirken sanzimandan ses geliyor arastirmalarim ve yonlendirmeler dogrultusunda pirizdirek bilyasi grup bilyalari degisti sanzuman yagi degisti fakat yine ayni ses yapiyor fikri olan varmi ? SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. demirbuken

Antalyada Suzuki Samurai Icin Iyi Bir Usta Ihtiyaci Olanlar

Merhaba 85 suzuki samurai mi bi arkadasim vasitasiyla yesil sanayide tanistgim orhan ustaya getirdim eski sanayide parca yok 4 ay durur denen sansuzman problemini sabahtan aksama kadar halletti bilgisi ve ustaligi gercekten iyi ihtiyaci olan gorussun derim . Cep numarasini ozelden verebilirim...
  3. demirbuken

Antalya Civari Tavsiye

Merhaba yeni bi suzuki samurai aldim vr amator olarak offroad yada doga gezisi yapmak istiyorum onerceginiz yerler varmidir SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. demirbuken

Satılık Olan Discovery Hakkında Tavsıye

merhabalar ılandakı arac hakkında yorumlarınıza ıhtıyacım var tsk ederım 1998 Land Rover Discovery 3.9 V8 26.900 TL Sahibinden satılık ikinci el - 335834747
  5. demirbuken

Ankaradakı 97 Model Explorer Hakkında Yardım

selamlar.yenı bır uyeyım ve off road araclara cok merak sardım agır offroad yapmıycam pıknık gezı falan benımkı bıtane 97 model ford explorer var ankarada suan ılanda degıl ama 24bın tl rakam yazıyordu telefonla ıletısım halındeyız aracı bılen yada tavsıyesı olan varmıdır bayramdan sonra ılk ıs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri