Arama sonuçlarınız

1. Sinoplu

Vebasto Ve Uydu Antenleri Hakkında

Merhaba tekne ve yelken dostları. Uzun zaman sonra hayalini gerçekleştirebilmiş biri olarak henüz deniz yasamı konusunda yeniyim. Eksiklerini bilerek 86 model bir Jeanneau sahibi oldum ve gordum ki tekne ile ilgili hersey, işçilik aksesuar ekipman son derece pahalı ve fiyatlar Euro olarak...

2. Sinoplu

ZJ de dış ısı göstergesi kalibrasyon?

93 zj grand cherokee 4.0 tavandaki termometre dış ısıyı normalinden 10 derece C daha düşük gösteriyor. Bu arızanın tamiri nasıl yapılır? ya da kalibrasyon mu yapmak gereklidir, eğer öyleyse kalibrasyon nasıl yapılır? bilen var mıdır?
  3. Sinoplu

Cherokee ler için özel üretim LPG tankları

Bir XJ sahibi olarak yatay yerleştirilmiş 60 litrelik LPG tankının kapladığı alandan nasıl kurtulurum sorusuna yanıt ararken çözümü İngiltere'deki LPG forum ve montaj firmalarının sitelerinde buldum. Cherokee ler için özel üretilmiş bu tanklar yedek lastiğin durduğu yere monte ediliyor. Tankın...

4. Sinoplu

Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?..

Herkese merhaba, yeni bir araç alacağım fakat çok kararsızım. 16-17 bin tl bütçem var. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi paylaşımı ve tavsiye istiyorum. 1. Kullanım amacım, ailecek doğa ve yol dışı gezilere katılmak, işe gidip gelirken kullanmak, uzun yolculuklarda konforlu seyahat etmek. 2...
  5. Sinoplu

Avusturya ya da Mısır Menşeili Cherokee Hakkında Yardım Lütfen

Arkadaşar herkese iyi bayramlar ve merhaba! Adım Kemal, Ankara'da oturuyorum, Alfa Romeo aracımı satıp 1997 model Grand Cherokee 5.2 limited alacağım. Daha önce arazi aracı kullandım. Suzuki Vitara 3 ve 5 kapı, Opel frontera 3 kapı vs gibi. Daha önce American da kullandım (84 third gen trans am...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR