Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba
Fotoğrafçılıkla bir süredir ilgileniyordum ve sonunda Nikon D90 edinerek aranıza katıldım
Teknik alanında öğreneceklerim çok elbet
Sizlere sormak istediğim konu eğer D90 kullanıcıları varsa
M-A-S-P modlarında flaş seçimlerinde flaşı nasıl kapatabilirim (Slow-rear-eye işlevlerin...
Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...
Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...
Benim yılan hikayesine dönen G konusunda fikrinizi alacağım
Artık aylardır gönlümde olan BMW 316i aracımı satarak G alma konusuna karar verdim
Aracımı satarak G alacağım ya da Ankara'da çıldırıp 316i ile akıl hastanesine gideceğim :)
Ancak aklıma takılan bir konu var
Vergilendirme ile ilgili...
Gezerken şu ilanı gördüm Unimog konusunda çok yetersizimdir
Durumunu bilemiyorum ama sahibinin belirttiğine göre telekomdan çıkma 84 model 44000km'de
görünümü temiz duruyor
ilgilenenlerin dikkatine
http://www.sahibinden.com/avci_jeep_i-90WQQaXQQ13582075WQQpXQQdisplayitem
Yurtdışından "G" getirmenin yolu var mı?
Ulaşabildiğim yanıt budur. Paylaşmak istedim.
Saygılarımla
BEDELSİZ İTHALAT NEDİR?
Bedelsiz ithalat; bedeli için döviz transferi yapılmadan yurt dışında elde edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan dış kazanç ve tasarruflarla satın alınan bazı şahsi...
merhabalar
bir süredir siteyi ve son zamanlarda da G forumlarını(doğru yolu buldum :)) ilgiyle takip ediyorum
Off-Road'a çocukluğumdan beri ilgili olmama karşın ne yazık ki maddi imkansızlıktan aracımız olmadığından bilgi ve tecrübe konusnda yetersizim
Ancak burayı takip ettiğimden beri...