Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Nikon D90 M-A-S Modlarında Flaş Kapatabilme Sorunu

Herkese merhaba Fotoğrafçılıkla bir süredir ilgileniyordum ve sonunda Nikon D90 edinerek aranıza katıldım Teknik alanında öğreneceklerim çok elbet Sizlere sormak istediğim konu eğer D90 kullanıcıları varsa M-A-S-P modlarında flaş seçimlerinde flaşı nasıl kapatabilirim (Slow-rear-eye işlevlerin...

2. doktoribrahim

Bu işin sonu yok

Anladım ki bu işin sonu yok
  3. doktoribrahim

Satılık Tertemiz BMW 316i

Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...

4. doktoribrahim

Satılık BMW 3,16i

Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...
  5. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

6. doktoribrahim

G Konusunda Yardım?

Benim yılan hikayesine dönen G konusunda fikrinizi alacağım Artık aylardır gönlümde olan BMW 316i aracımı satarak G alma konusuna karar verdim Aracımı satarak G alacağım ya da Ankara'da çıldırıp 316i ile akıl hastanesine gideceğim :) Ancak aklıma takılan bir konu var Vergilendirme ile ilgili...

7. doktoribrahim

Mercedes G Arıyorum

Arkadaşlar Mercedes G serisi (W463 öncelikli) araç arıyorum 1990-94 arası G300L tercihimdir yani 5 kapılı olanı Saygılarımla...
  8. doktoribrahim

Kamufle Unimog

Gezerken şu ilanı gördüm Unimog konusunda çok yetersizimdir Durumunu bilemiyorum ama sahibinin belirttiğine göre telekomdan çıkma 84 model 44000km'de görünümü temiz duruyor ilgilenenlerin dikkatine http://www.sahibinden.com/avci_jeep_i-90WQQaXQQ13582075WQQpXQQdisplayitem
  9. doktoribrahim

Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu

Yurtdışından "G" getirmenin yolu var mı? Ulaşabildiğim yanıt budur. Paylaşmak istedim. Saygılarımla BEDELSİZ İTHALAT NEDİR? Bedelsiz ithalat; bedeli için döviz transferi yapılmadan yurt dışında elde edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan dış kazanç ve tasarruflarla satın alınan bazı şahsi...

10. doktoribrahim

Mercedes G Almak Üzereyim

merhabalar bir süredir siteyi ve son zamanlarda da G forumlarını(doğru yolu buldum :)) ilgiyle takip ediyorum Off-Road'a çocukluğumdan beri ilgili olmama karşın ne yazık ki maddi imkansızlıktan aracımız olmadığından bilgi ve tecrübe konusnda yetersizim Ancak burayı takip ettiğimden beri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR