Arama sonuçlarınız

1. fastgame

Toyota Hilux 2012 3.0 Elegant..lütfen Yardım..

Merhaba Arkadaşlar; Toyota hilux 3.0 elegant sahibiyim.2012 model,170.000 km,4x4,otomatik Yaklaşık 20 gün önce araç çalışırken motordan bir ses geldiğini farkettim.Aracın gidişinde çekişinde bir promlem yoktu,ama ses rölantide veya yürürken devamlı geliyordu. Aracı Bursa'da Toyota Akkoyunlu...

2. fastgame

Land Cruiser Prado Kontak Sorunu

Merhaba; Aracım 2007 model L.C Prado 3.0... Kontak anahtarını çeviriyorum sanki boşa dönüyor ,araç çalışmıyor ve gösterge ışıkları yanmıyor.Sanki anahtar içerde birşeyi kavrayamıyor.Boşa dönüyor anahtar.Aracı mecburen köyde bıraktım.Yarın pazar servis kapalı... Bir çözüm önerisi olan...
  3. fastgame

Yeni LC Prado'm ve ilk gezim

Merhaba; bende yeni bir Lc prado alarak aranıza katıldım. İlk kısa gezimi Yalova/soğucak/Höyüktepe civarında yaptım...Gerçi yol açıktı..Normal bir araçla bile gidilecek bir yol..

4. fastgame

Toyota-Fortuner D-4D

Merhaba; Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca... hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor özellikeri taşıyan, hemde arazi performansı olan bir araç istiyorum.. aşağıdaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR