Arama sonuçlarınız

1. G

Kuzey Kıbrısta Çamur Dansı (06 Şubat 2011)

06/02/2011 tarihinde derneğimizin düzenlemiş olduğu off road gezimiz de güzel bir pazar sabahı kalabalık bir arkadaş topluluğu ile lefkoşa mağazamız önünde buluştuk,yenikent bölgesinin arka taraflarından alayköy tarafına doğru çamurlu yollardan ve dere yataklarından güzel geçişler oldu,daha...

2. G

09/01/2011 kuzey kıbrıs da off road

09/01/2011 pazar günü off road dostlarıyla güzel bir gün yaşadık. havanın da çok güzel olması bize fazlasıyla yardımcı oldu kuzey kıbrıs manzaraları eşliğin de iyi seyirler.Bana eşlik eden mehmet varol kardeşime de teşekkür ederim
  3. G

Kuzey Kıbrıs da Piknikli gezi 24/10/2010

merhaba, gezenbilir dostları. Uzun bir zamandır sizlerle bir şeyler paylaşamıyordum gerek işlerimin yoğunluğu gerek çok sık yurt dışı seyahatlerim... 24 ekim de yaptığımız gezimizin resimlerini sizlerle ancak şimdi paylaşacam bunun sebebi yine aynı gün akşamı tekrar yurt dışına çıktım ve size şu...

4. G

cj 7 de yüksek tepe başların da istop etme sorunu

merhaba arkadaşlar;kıbrıs dan gökhan aslan aracımda şöyle bir sorun var;yüksek tepe geçişlerinde tam tepeye gelmek üzere iken araç benzin yetiştiremiyor istop ediyor,tepe de iken marşa basdığımda araç çalışmıyor yani tam benzine ve güce ihtiyaç duyduğum anda araç istop ediyor,ne yapmam lazım bu...
  5. G

Cj7'de Klima Problemi ?..

Arkadaşlar herkese selamlar,Kıbrıs dan Gökhan ASLAN. 1983 model Cj 7 ye amerikan malı orjinal klima takılacak,motor bölümü ne takılacak ayak,komprosör,radyatör bunların hepsi takıldı fakat aracın iç kısmına takılacak olan komple ünite yi oturtamıyoruz.sağ tarafdaki kalorifer unitesine dayanıyor...

6. G

CJ Aracımda Sıcaklık Problemi

Butun arkadaslara selamlar saygılar.Kıbrısdan Gokhan ASLAN Arkadaslar amerikadan dokuk bir sekilde getirdigim cj 7 mi Ankara da 0 dan toplattım.Aracımda soyle bir problem var arac ısındıktan sonra sıcaklıgı alttan iceriye veriyor.Bu cj lerde olan bir sorun mudur yoksa benim aracıma mahsus bir...

7. G

32x10.5x15 Lastik ve Jant Arıyorum

arkadaşlar herkese selam,cj7 aracım var şu an ankara da komple toplanıyor en uygun fiyata 32x10,5x15 lastik ve jant arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR