Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba 1970 model cj5 almak üzereyim. satıcı arkadaş motorun 1,9 lt v4 benzinli olduğunu araca tüp taktığını ve üzerindeki çamur lastikleri ile 300-350 kuruş yaktığını söylüyor. aracı ustalığına ve dürüstlüğüne inandığı bir jeep ustasının tavsiyesi ile aldığını üzerindeki motorun...
arkadaşlar ön konsola konulan eğim metre olarak tabir edilen zamazingolardan kullanan varmı ve nereden temin ettiniz. aratırmama göre şuan internette bir tek modacar sattığı ikili göstergeliler var bildiğiniz daha değişik modeller varmı.
Merhabalar arkadaşlar ve değerli üstadlar.
öncelikle biraz uzunca olacak olan yazıma kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. aralık ayında tanışma köşesinde kendimi tanıtmama rağmen çok yakında aranızda olmayı ümit ettiğim siz suzuki dostlarına birkez daha kendimi tanıtmak istiyorum.
adım cem...
Merhaba arkadaşlar. xj hayranlığımı sonunda sahip olarak pekiştirmek istiyorum. netten bulduğum 88 model country 4,0 chrokee ile ilgileniyorum şu aralar. sizlerden ricam bu konuya uzak olmam hasabiyle bana 88 model contry donanımlı chrokee nin teknik bakımdan artı ve eksileri üst model yıllarına...