Arama sonuçlarınız

1. cemtascioglu

% 100 organik zeytin yağı

arkadaslar kendi zeytinliğimden çıkarmıs olduğum zeytin ve zeytin yağımı satıyorum tamamen hiç bir katkı malzemesi ve hormonlu gübre veya herhangi bir böcek ilacı ot ilacı veya yağa herhangi bir baska yağ katılıp çogaltılmamıstır kesinlikle kar amaçlı değil kendi ihtiyacımın fazlasını...

2. cemtascioglu

ARAÇ ÜSTÜ ÇADIR

Merhaba arkadaslar antalya ahmet abıden aldıgım çadırım satılıktır daha buyugunu aldıgımdan dolayı satıyorum cok az kullanılmıstır toplam 3 kez 1250 tl ye aldıgım çadır 750 tl ye satılıktır ,,
  3. cemtascioglu

satılık turkıyede tek full donanımlı dıscovery td 5

dıscovery 2 mı satıyorum tamamen yenıledım sıfır dıscovery dıscovery 4 yapacagımdan satıyorum aracı anlatayım kısaca full kılıt on arka orta komple havy duty alt takım tek tek yazmıyorum eksıksız dır ıcı tamamen sıfırlandı alt taban halısından ust tabanına kadar orjnalı ıle degıstı dosemıcıde...

4. cemtascioglu

Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Evet arkadaslar bıktım bu yoyotacılardan bakarım 1 sene boyunca nekadar masraf yapıcak nekadar yolda bırakıcak gorerım bakarım bunların dedıklerı gıbı varmı yokmu hep beraber gorucez ne arıza yaptı ne degıstı tek tek yazıcam DISCOVERY 2 KM 205000 ARABA KOMPE SIFIR YAPILMISTIR bugunden...
  5. cemtascioglu

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

arkadaslar fj 45 mi topluyorum

6. cemtascioglu

Belgrad 2. Sezon Açılışımız (19 Eylül 2010)

evt arkadaslar bugunku gezimizide yaptık hatta durusu kesif on calısmasıda yaptık battık cıktık cektık cekıldik gene buyuk keyifle

7. cemtascioglu

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Evt arkadaşlar 2000 model land rover dıscovery mi g4 changer yapım asamasını ve 2000 model arabamın 2004 model görünüm asamalarını sizlerle paylasıcam ki yapmayı düsünen arkadaşlara kolaylık olsun
  8. cemtascioglu

Toyota vs Dıscovery vs Suzuki

Evet arkadaslar bu haftada at bınıcıliği kahvaltı ve ormanda oynasma gezımız

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri