Arama sonuçlarınız

1. ottoboy

Bugflektor (Kaput önü rüzgarlık) ARANIYOR

herkese merhaba, 98 model nissan pathfinder a uyacak bugflektor arıyorum. kaput önü rüzgarlığı diyende var. kaput koruma aksesuarı diyende var. nette epey aradım bir iki tane buldum onada paha biçemediler. örnek resimler; By agunay By agunay By agunay By agunay

2. ottoboy

Nissan Pathfinder SE 3.3 V6 LPG'li Satılık/Takas

herkese selamlar.. offroad merakım için 6 ay önce nissan pathfinder almıştım. ama alır almaz çalıştığım firmayı kriz fena vurdu. daha tadını alamadan satışa çıkartmak durumunda kalıyorum. özellikle üzerine para alabileceğim araçlarla takas düşünürüm. yada daha iktisatlı benim ilan fiyatımdaki...
  3. ottoboy

Matlaşmış Far,Stop,Sinyal Camlarınızı Eski Haline Getiriyorum.

Araçların çoğunun farları, sinyal ve stop lambaları plastikten, özellikle yeni nesil araçların tümü plastikten yapılmış. Küçük taş parçalarından, kum parçalarından yada aşırı güneşten saydamlıklarını kaybediyor. Hem ışık yayma özelliği azalıyor hem de aracın görüntüsünü kötüleştiriyor. Hatta...

4. ottoboy

Ön Domuzluk Satılıktır

aracımdan söktüğüm ön domuzluğu satıyorum. alttaki linkte aracımın fotoları var. fotolardan domuzluğu görebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21586.0
  5. ottoboy

Google Map'de Yeni Özellik; Street View

arkadaşlar google earth yeni bir olay yapmış. araçların üzerine sinek kamera denilen bir sürü küçük objektifi olan bir kamera koymuşlar şehrin tüm sokaklarında dolaşarak saniyelik bir sürü görüntüler çekmişler. google earth ün üsten zoom yapınca bi görüntüsü vardırya tepeden görürsünüz evleri...

6. ottoboy

Selamlar, '98 Pathfinder Aldım.

selamlar, ben eskişehirden abdurrahman. iki gün önce 1998 model nissan pathfinder 3.3 aldım ve sitenize üye oldum. siteden faydalı bilgiler edindim. bundan sonrada ilk arazi aracımla ilgili bilgiler edinmeye çalışıcam. 1977 eskişehir doğumluyum evliyim. küçük bir kızım var. ilerleyen zamanlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri