Arama sonuçlarınız

1. borayurt

39°N 32°E Yüzükbaşı, Konya

20 Ekim 2004 39N 33E noktasına yaptığımız son derece kolay ziyaretten sonra rotamızı GüneyBatı yönüne çevirip tozlu orta Anadolu köy yollarında ilerlemeye başladık. Yeniceoba'yı geçip Kuşca'ya yaklaşırken kendimizi Ürgüp-Göreme cıvarını andıran bir vadide bulduk. Yarısı doğal yarısı insan...

2. borayurt

39°N 33°E Beşkardeş, Konya

20 Ekim 2004 Ankara'nın yakın çevresinde henüz ziyaret edilmemiş bütün noktalara gitmek kararıyla bu sefer rotamız Güney'e doğru. Orta Anadolu bölgesinde henüz ziyaret edilmemiş 3 nokta görülüyor, ve bunların ikisi oldukça kolay gibi (en azından dağlık yerde değiller :D) Yola çıkmak için...
  3. borayurt

41°N 33°E Taşoğlu, Çankırı

11 Ekim 2004 Bir hafta önce gittiğimiz 40N 34E noktasına varış çok kolay olmuştu, o yüzden hemen haftasına bir nokta daha yapmaya karar verdik. Detaylı bir topografik harita üzerinde noktamızı tesbit ettik. Çerkeş'in kuzeyinde Gürgenli Dağı'na denk geliyordu. Haritada Taşoğlu diye bir dağ köyü...

4. borayurt

40°N 34°E Doğanören, Kırıkkale

06 Ekim 2004 Kesişme noktasına gitmeden bir gece önce haritada bölgeyi inceledim ve Büyükafşar köyünü Kırıkkale yoluna bağlayan yolun noktanın çok yakınından geçtiğini gördüm. Yol tipik toprak köyyolu olacak gibi görünüyordu, o yüzden araba yerine enduro motorla gitmek daha mantıklıydı...
  5. borayurt

Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI)

Sevgili Lada Niva'cılar, Bu sene başında geçirdiğim bir kazada 5 yıllık yol dostum malesef tamiri sağlıklı şekilde yapılamayacak kadar hasar aldı ve pert oldu. Mecburen trafikde hurdaya ayırmak zorunda kaldım. Şu anda bir depoda atıl vaziyette durmakta. Her ne kadar ciddi kazalı da olsa üstünde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri