Arama sonuçlarınız

1. K.ÖZBAŞ

Suzİkİ Vİtara 2001 Hdi Araç 2.500 Devrİ Geçmİyor

Merhaba Suziki severler aracımda anlayamadığım bir sorun var motor arıza ışığı yandığında 2,500 devri geçmiyor hangi vitesle zorlasam en fazla 2,500 devri görüyor 2 gün yanıyor ışık sonra tam sanayiye götürücem ışık sönüyor araba normale dönüyor ne kadar zorlarsam o kadar gidiyor arıza ışığı 2...

2. K.ÖZBAŞ

Vitara Otomatik Hup Tamiri

Aracimizdan sokulen otomatik huplari forumda cok oncelerden acilmis bir konuyu takip ederek incelemeye aldim ve sanirim problemi buldum lakin bu isin acemisiyim ve aractan cikan huplar farkli birbirine benzemiyor bazi parcalari ama resimlerde gorebileceginiz gibi problemli parca tirnagi yenmis...
  3. K.ÖZBAŞ

Manuel Hub Çalışma Sistemi

Tüm suziki severlere merhaba 2 gün önce 2001 modem suziki vitaramın 4 çekerin çalışmadığını farkettim her hangi bir ses yada araça tepkide hissetmemiştim götürdüğüm usta dişliler gitmiş dedi uzun pazarlık sonrası 100 liraya 2 tane manuel hup alıp taktık yanlız bana dediği bunuda otomatik gibi...

4. K.ÖZBAŞ

Suzuki Vitara Lastik Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba aracımızı yeni aldık şuan üzerinde 195/80 R15 KUMHO A/T var kışın bulunduğum bölgeye çok ağır kar yağışı olmasada civardaki dağlara gezmeye gidiyoruz zaman zaman şuanki lastikler yeterli olurmu emin değilim çok fazla bütçede ayırmak istemiyorum aslına bakılırsa 195/65 R15 kış...
  5. K.ÖZBAŞ

Suzuki Vitara 2.0 Hdİ Arıza Göstergesi Yardım

Merhaba yeni vitara kullanıcısıyım bugün aracımda bir arıza ışığı belirdi ne olduğunu bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Geri