Arama sonuçlarınız

1. minne

Ege ve Akdeniz'de Tatil Planı İçin Yardım :)

Agustosun ilk haftası kendi aracımızla yola çıkarak, Ege ve Akdenizdeki güzel yerleri gezmek istiyoruz. Eşimle ilk defa böyle bir tura çıkıcaz. Bize yol güzergahında ve yol üzerinde güzel ve tarihi yerler hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun oluruz. Kalacak yer otel, butik otelde...

2. minne

Eski Bursa Fotoğrafları

Abdal Köprüsü-1890 Setbaşı Emirsultan Çarşı Yıldırım 1989 Türk Mahallesi 1894 Çekirge Hisar'dan Bursa Ermani Mahallesi 1894, (ipekçilik yeni adı ile) Bursaya Giriş 1894 Bursa Ovası Çekirge Yolu 1890
  3. minne

Macro Extension Tube Hakkında Yardım?

macro extension tube hakkında bilgi arıyorum ama nette cok fazla bilgi bulamadım. Aranızda kullanan varmı? Memnunmusunuz? Verimli bir sonuç veriyormu? Nikond70s makinam için almayı düşünüyorum. ::)

4. minne

Ketenli Yaylası (Bursa)

Gecen haftalarda bir grup arkadaşla Ketenli Yaylasına gittik. Gerçekten gidilmesi gereken yerlerlerden biri, Bursa'da sanıldıgından cok daha fazla güzel ve el değmemiş yerler var. Ketenli Yaylası Aras Şelalesi Ketenli Yaylasından bir bucuk saat yürüme mesafesinde bir doğa harikası...
  5. minne

"Mine'nin Objektifinden" :)

Mudanya Bursalı olmanın avantajlarından biri, hem dağa hem denize yakınız :) Mudanya'da balık ekmek yedikten sonra güzel bir gün batımı fotografını yakalama şansı buldum :)

6. minne

Katırlı Dağları

İznik Gölü'nün güneyini sararak Gemlik İlçesi'ne doğru uzanmaktadır. Katırlı Dağları'nın İznik Gölü'nün güneydoğusuna doğru uzanan bölümüne Avdan dağları adı verilir. Katırlı dağlarının en yüksek tepesi olan Üç Kaya Tepesinin yüksekliği 1283 m.dir. Dağın yüksekleri ormanlıkla kaplı olup, kuzey...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri