Arama sonuçlarınız

1. D

Aydın - Didim - Yenihisar (Altınkum)

Aydın'ın Deniz kıyısında ki ilçesi Didim'de ilçe merkezine araç ile 5 dakika mesafede. Altınkum sahiline yürüyerek 10 dakika mesafe de bulunan ; NAZLIM SİTESİNDE , Zemin + 2 kat ile toplam 234 metrekare kullanım alanı. Zemin katta 1 büyük salon ve içi açık mutfak. 1 tuvalet 1 duşluk.1...

2. D

Deretepe Dağcılık; Harmandalı - Yamanlar Dağı Doğa Yürüyüşü (22 Mart 2009)

Merhaba Arkadaşlar , Bu hafta sonu (22 Mart 2009 - Pazar) Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğimizin rotası ; İzmir Harmandalı (Ulukent) - Yamanlar Dağı Sırtları - Egekent-1 parkurunda yürünecektir. Yürüyüş mesafesi gidiş geliş olarak toplam 12 km.dir. Buluşma Noktamız ...
  3. D

Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009)

Merhaba Arkadaşlar , 15 Mart 2009 Pazar günü Evka_3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka_3 Parkurunda yapmış olduğumuz Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğine ait fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum. İzmir'den Selam ve Sevgilerle, Öz Murat , Deretepe grubunun...

4. D

Deretepe Dağcılık ; Evka_3 - Çiçekli Köy - Evka_3 Doğa Yürüyüşü (15 Mart 2009)

Merhaba Arkadaşlar , Bu haftaki Kentkart ile TREKKİNG yürüyüşümüz, İzmir Bornova Evka-3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka-3 parkurunda yapılacaktır . Yaklaşık 12 kilometre yürünecektir. 1.Buluşma noktamız; Pazar sabahı 07:50 Alsancak Camii Önü duraktır. 08:15'de Gümrük...
  5. D

Deretepe Dağcılık ; Bornova İzyuva - Çiçekli Köy - Evka 3 Doğa Yürüyüşü (08 Mart 2009)

İzmir'de Doğa Yürüyüşü Merhaba Arkadaşlar , 08 Mart 2009 Pazar günü Pınarbaşı Meydan - E.Ü.Fen Fakültesi Rastahanesi - Kurutepe Zirve parkurunda yapmayı planladığımız Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğine yağmur nedeni ile katılımın az olması ve bir arkadaşın 5 dakika içinde...

6. D

Deretepe Dağcılık; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Doğa Yürüyüşü (01 Mart 2009)

Merhaba Arkadaşlar , 01 Mart 2009 Pazar günü Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Köyü parkurunda yapmış olduğumuz Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğimize ait fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum. İzmir'den Selam ve Sevgilerle, Öz Murat , Bu etkinliğimizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR