Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aydın'ın Deniz kıyısında ki ilçesi Didim'de ilçe merkezine araç ile 5 dakika mesafede.
Altınkum sahiline yürüyerek 10 dakika mesafe de bulunan ;
NAZLIM SİTESİNDE , Zemin + 2 kat ile toplam 234 metrekare kullanım alanı.
Zemin katta 1 büyük salon ve içi açık mutfak. 1 tuvalet 1 duşluk.1...
Merhaba Arkadaşlar ,
Bu hafta sonu (22 Mart 2009 - Pazar) Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğimizin rotası ;
İzmir Harmandalı (Ulukent) - Yamanlar Dağı Sırtları - Egekent-1 parkurunda yürünecektir.
Yürüyüş mesafesi gidiş geliş olarak toplam 12 km.dir.
Buluşma Noktamız ...
Merhaba Arkadaşlar ,
15 Mart 2009 Pazar günü Evka_3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka_3 Parkurunda yapmış olduğumuz Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğine ait fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Öz Murat ,
Deretepe grubunun...
Merhaba Arkadaşlar ,
Bu haftaki Kentkart ile TREKKİNG yürüyüşümüz, İzmir Bornova Evka-3 - Çiçekli Köy Piknik Tesisleri - Evka-3 parkurunda yapılacaktır . Yaklaşık 12 kilometre yürünecektir.
1.Buluşma noktamız; Pazar sabahı 07:50 Alsancak Camii Önü duraktır.
08:15'de Gümrük...
İzmir'de Doğa Yürüyüşü
Merhaba Arkadaşlar ,
08 Mart 2009 Pazar günü Pınarbaşı Meydan - E.Ü.Fen Fakültesi Rastahanesi - Kurutepe Zirve parkurunda yapmayı planladığımız Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğine yağmur nedeni ile katılımın az olması ve bir arkadaşın 5 dakika içinde...
Merhaba Arkadaşlar ,
01 Mart 2009 Pazar günü Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyonu - Görece Köyü parkurunda yapmış olduğumuz Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking etkinliğimize ait fotoğrafları ve hikayeyi ilginize sunuyorum.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Öz Murat ,
Bu etkinliğimizi...