Arama sonuçlarınız

1. K

grand vitara vakum??

Selamlar, 2004 5 kapı grand vitara aracımın arazi vitesi çalışmıyor. Servisim ön diferansiyel vakumunun değişmesi gerektiğini ve parçayı ancak 20 günde getirtebileceklerini söylediler. Bu parçayı nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

2. K

g.vitara çekiş gücü?

Selamlar, iyi bayramlar. 1998 İspanyol montaj Suzuki vitara 5k ım var. Aracın herşeyinden memnunum, bir tek şey hariç; rampayı görür görmez birden çekişden düşmesi yani bayılması. Grand vitara 2.0 5k larda da durum aynımı acaba. Yada Suzuki Grand vitara yerine, çok araziye girmeyen biri...
  3. K

Jimny motoru aranıyor

Selamlar, Bir arkadaşım, 2005 model Jimny'sine motor arıyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler

4. K

Suzuki Vitara Conta Yanması Hakkında

Selamlar arkadaşlar, Kafama takılan bir konuda sizlerin bilgilerinizi almak istedim. Bir kaç gün önce, belki 1 dakikayı bile geçmeyecek bir süre 130-140 km/h çıktım. O an da hiç bir problem olmamasına rağmen, bir gün sonra araç sürüş esnasında birden çekişden düştü. Tamirciye götürdüm, silindir...
  5. K

Suzuki Vitara JLX Rölanti Sensörü ?..

Selamlar, Bir süredir gezenbilir sitesine üyeyim. Bugün tanışma bölümünde kısaca kendimden bahsettim. Özellikle Vitara JLX ile ilgili paylaştığınız bilgileri devamlı okuyorum. Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Ve bende bir kaç hafta önce Santana Motor yapımı 1998 model 5 kapı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri