Arama sonuçlarınız

1. fatihh

Beyaz vx 100

Değerli arkadaşlarım 4 yıldır arazi araçı kullanıyordum sırasıyla lada nıva,grand vitara 1.6,grand vitara 2.0 ve sonunda bende bır land cruıser vx 100 sahıbı olarak aranızdayım.Aracım 1999 model 187.000 km orjınal servıs bakımlı 3.sahıbınden beyaz renkli.

2. fatihh

Grand Vitara için Difransiyel Kilidi Önerileriniz?

2005 model grand vitara aracıma arka difransiyel kilidi almak istiyorum fakat konuyla ilgili hiç bir bilgi ve birikimim olmadığı için yardımlarınız bekliyorum.ağır offroad yapmıyorum ancak hafta sonları ava gittiğim için ve işim gereği kış aylarında çamurlu yollarda gitmek zorunda olduğumdan...
  3. fatihh

Aranıyor - Grand Vitara Aracıma 2.El Yükseltme Kiti

arkadaşlar 2005 model grand vitara aracıma 2.el yükseltme kiti arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

4. fatihh

2004 mode 3k grand vitaramı satıyorum..

İlk sahibi bayandan 55.000 km de 1 yıl kadar önce almış olduğum aracımı 4 kapılısını alacağım için satıyorum . aracın en ufak problemi yoktur çurlu suzuki servisinden bülent beye aracı sorabilirisiniz. araç benden önceki sahibinde arazi yüzü görmemiştir. aracın üsütünde 5 adet 6000 kmde goodyear...
  5. fatihh

Grand Vitara Spor Stoplarımı Orjinali İle Takas Etmek İstiyorum

Grand vitara spor stoplarımı orjinali ile takas etmek istiyorum.

6. fatihh

Vitara 1.6 Jlx Wagon ile Grand Vitara 1.6 Arasında Fark Var mı?

1999--2003 1.6 5 kapı bir vitara almayı düşünüyorum fakat grand vitara mı yoksa jlx mi almalıyım aralarında herhangi bir fark varmı bilmiyorum.Hem şehir içi hemde ağır olmayan arazide kullanıcam.yardımlarınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR