Arama sonuçlarınız

1. B

Çinli Mg Hs - Dct Şanzımanla Karavan Çekenler?

Merhaba, Çinli araçlarda kullanılan MG ve Cherry'deki çift kavramalı şanzımanlar ile karavan çeken oldumu? Bu şanzıman ile karavan çekilirmi bilgisi olan varmıdır?

2. B

Su Sızdırma Sorunu

Merhaba, Sol taraftaki hortumun bağlantı yerinin alt kısmından su sızmaktadır hatta fışkırmaktadır. Bu problemi nasıl giderebilirim? Bu ortadaki mavi aparat ne işe yaramaktadır acaba iki hortumu birbirinemi bağlamaktadır?
  3. B

Pilot Teker Sıkıştı

Merhaba Pilot teker vidasını fazla sıkmışım açamıyorum ne yapmak gerekir? Fazlada zorlamak istemedim kırışmasın diyerek.

4. B

Banyoda Kullanılan Macun

Merhaba Yaklaşık 2 sene sonra banyo macunlarında açılmalar gözükmeye başladı. Su kaçmaması için ne yapmamız lazım macunları yenilemekmi gerekiyor acaba? Öyleyse ne tip bir macun kullanmalıyız? Teşekkürler.
  5. B

Yeni Çeki Demiri Boya Çıkarılması

Merhaba Yeni takılan çeki demirlerinin boyasının stabilizatörün işin doğru yapabilmesi için çıkartılması gerektiğinine dair youtube üzerinde bir video izledim .Konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmıdır ve boyayı nasıl çıkartabiliriz? Video: https://www.youtube.com/watch?v=PjwB43xTBak

6. B

Serik Belediyesi (antalya) Karavan Parkı

Video: https://www.youtube.com/watch?v=zhEdTIRMq64&t=3s Antalya Serik'te Ücretsiz karavan parkı...

7. B

Thetford Seal Lubricant

Merhaba Bu ürünün muadili olarak kullanabileceğimiz bir ürün varmıdır? Teşekkürler.
  8. B

Gelibolu Karavan Kampı

Merhaba, Gelibolu bölgesinde plajlarda karavan ile kamp yasakmıdır bilgisi olan varmıdır?
  9. B

Akım Korumalı Priz

Merhaba, Karavana 220 bağlantısında kullanmak üzere akım korumalı tekli dış mekan priz arıyorum. Tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim? Aşağıdaki şekilde bir ürün buldum ancak yurtdışından geldiğinden dolayı kargo masrafı yüksek tutuyor. Teşekkürler...

10. B

Aygaz Karavan Tüpü

Merhaba, Kış günlerinde aygazın mavi karavan tüpü truma ısıtıcımızı orta seviyede 7/24 çalıştırdığımız durumda ortalama kaç günde bitecektir? Mavi tüplerin griye göre daha çabuk tükendiğini iletmişlerdi. Ayrıca Ankarada bu tüpten bulamadım, bildiğiniz satan bir yer varmıdır? Standart tüplerde...

11. B

Çekme Karavan Sabitleme

Merhaba, Kamp alanına geldikten sonra karavan sabitlerken tekerleri tamamen serbest olacak kadar karavanı kaldırmalımıyız? Kitapçıkta bu konuda net bilgi bulamadım ancak izlediğim bazı videolarda lastiklerin serbest kalacak kadar yukarı kaldırılması gerektiğini anlatmaktaydı. Teşekkürler.
  12. B

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Merhaba, Lityum akümüzün doluluk oranını ölçebilmemiz için nasıl bir ölçü cihazı almamızı tavsiye edersiniz? USB'den ölçüm yapabilirmiyiz? https://www.hepsiburada.com/keweisi-usb-tester-akim-olcer-voltmetre-ampermetre-pm-HB00000RCGJQ

13. B

Çeki Demiri Montajı

Merhaba, Karavan için duster araca çeki demiri montajı yaptıracağım. Avrupa marka bir karavan çekeceğim inşallah, dikkat etmem gereken birşey varmıdır? Prosedür nasıl işlemektedir? (ruhsat vs.) Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir firma varmıdır? Araştırmamda Alman oris markasına denk geldim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri