Arama sonuçlarınız

1. A

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

evet... fotoları buradan paylaşalım ;D

2. A

garmin xt

selamlar arkadaşlar. cihazımda harmin xt kullanıyorum. elimdeki rotaları nasıl yükleyeceğim bilgisi olan varmı?
  3. A

Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI)

Aracım 104.000 km de 99 model Discovery II . Tüm bakımları düzenli yapılmıştır. Fiyat : 27.000TL 2011 yılına kadar muaynesı yapılmıştır. Aracımdaki ekstralar; Milano marka sıralı sistem LPG 2 inch yükseltme 4 adet yeni Bridgestone Dueller MT lastik Bearmach orjinal ön çelik tampon...

4. A

Ömerli Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Sonunda 2 tane Disco 2 yi buluşturduk :) Keyifli bir gezi oldu. Herşey için teşekkürler. Bende aracımı tam anlamıyla denem fırsatı buldum. Oldukça sert bi parkura girdik. İnanılmaz keyifliydi.
  5. A

1999 Discovery II 4.0 V8

Selamlar. Daha yeni başladık ama sırayla inşallah. Aracıma ilk olarak 2" yükseltme yaptırdım. ikinci olarak ve sanırım en önemli kısım 235/85/16 Bridgestone Dueller MT lastik taktım. Ön defransiyel korumayıda unutmadım. Zamana yayarak Vinç ve snorkel de istiyorum.

6. A

Çağlar Otomotiv (Fren servisi) - Ümraniye, İstanbul

Yetkili: Ertuğrul Çağlar - Aytuğ Çağlar Adres: Birlik sanayi sitesi b blok no:36-37 Ümraniye-İstanbul Telefon: 0216 634 20 77 www.caglarotomotiv.com.tr msn : caglarotomotiv_@hotmail.com Her türlü araç fren servis hizmeti ve fren yedekparça

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri