Arama sonuçlarınız

1. onder2321

Her Türlü Araca Ledli Gösterge Panelleri

polonyaya çalışan arkadaşlar tarafından her türlü araçlar için led lambalı göstergeler getirtiyorum.....aracım clio olduğu için getirttim ve montajını yaptım.......bana 400 tl ye mal oldu gayet de şık .....isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim......siparişi verdikten sonra 2 hafta içinde...

2. onder2321

Araç Göstergelerini Led İle Kaplama

polonyaya giden arkadasımdan araçlar için led lambalı göğüs ışıklandırma sipariş vermişdim.bana 400 tl ye mal oldu gayet şık......oto elektrikçileri montajını yapabiliyor......isteyen arkadaşlar olursa yardım cı olabilirim..... aracım renault clio için getirdim montajını yaptırdım.........
  3. onder2321

Toyota Fj-75 4.5

slm arkadaşlar internette http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-4.5-cok-iyi-kondisyonda-114824506/detay adresinde araçla ilgileniyorum. Fakat bu araçla ilgili fj-75 4.5 benzinli fazla bir bilgim yok.Araç çok temiz alırsam inşallah lpg taktıracam cok...

4. onder2321

satılık webasto

slm arkadaşlar, arkadasımın biri yurtdışından arap ülkesi bana webasto getirecek hem sıcak hem soğuk olan cinsinden türkiyedeki fiyatı yaklaşık 1500 usd imiş bilmiyorum. geldiğinde fotograflarını ekleyecem. isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim gaziantep önder
  5. onder2321

defender 110 3,5 v8 almayı düşünüyorum

slm arkadaşlar defender v8 almayı düşünüyorum.aracı buldum tedaşdan cıkma 92.000 km de araç cok temiz tedaş müdürlerinin kullandığı bir araçmış fiyattada anlaşdım sayılır bu arac hakkında siz değerli dostllarımın fikirlerini bekliyorum hemen dönerseniz iyi olacak çünkü aracı hemen almayı düşünüyorum

6. onder2321

Özgürlüğün Sembolü

SLMLAR DOSTLARIM, Niva demek özgürlük demek inanın bana hep yükseklerde olmak demek.Dünyada gidilemeyen yerlere gitmek kadar zevkli ne olabilirki? nivamla gezilerim ile ilgili fotoları enkısa zamanda siteye koyacağım. Nivayla ulaşılamayan noktalara ulaşabilirsiniz. Her türlü arazi aracı...

7. onder2321

Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.

arakadaşalr gaziantepden önder ben sitenin hayranıyım tabiiki lada nivanın da 2001 model nivam var.arkadaşların yazdıklarını okuyorum tek tek.benim nivam şehirçinde 100 km 11 litre lpg uzun yolda 9 lt harcıyor.yakıtından ve kendisinden cok menunum.İLERİ TEKNİK ARAÇ SÜRME KONUSUNDA UZMAN BİRİ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR