Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş payı ekibinden emrah kaman ın sizlere sunmuş olduğu fırsat sizlerinde bu ortamı görmenizi istediğimden şansınızı deneyin derin verilen ilanı olduğu gibi yayınlıyorum artık gerisi şansınıza
EMRAH KAMAN
Önemli!!
Evet kardeşlerim bir çok güzel mesaj ve istek...
1975 model unimog radyatörüne kadar sıfır koydum bakımlar vs yapıldı sıfır fren ana merkezi takıldı vs vs vs :)) kısacası ne gerekiyosa yapıldı 2015 5 ayına kadar muayenesi bile var aracın fiyatı 25 000 tl tel 0554 280 21 87
öncelikle bunu yazmamdaki amaç kesinlikle bilmişlik veya buna benzer bişe değil nacizane bilgi paylaşımıdır ve jeep aracların haksız yere yerden yere vurulması ile alakalıdır birde olmaz dediler ben yaptım oldu gibi cok yanlış düşünen arkadaşlar var burda...
bugün 118 80 arayıp istediğim bilgileri ilk kişiden alırken daha sonra telefon kesilince aynı bilgileri başkasından alamadığımı öğrendim işin dahada ilginç yanı int harici şikayet edebileçeğimiz bir mercisinin olmaması konuşmalar o kadar enteresandıki birisinin...
satılık 1982 model cj 8
FİYATI 15 000 TL
araç baştan sona ne gerekiyosa yapılmışdır kaporta boya mekanik elektirik vs vs vs araç tamamen masrafsızdır arac sahibi arkadaşımız coşkun canikoğlu sitemizede üyedir kendisi aracı hiçbir masraf kacınılmadan...
jeep laredonun talihi diyorum cünki yaşananlar yarış arabası veya dağıtılmak istenilen bir jeep laredonun talihinin nasıl değiştiği ve arac üzerinde yapılacak işlemler için böyle bir başlık açtım ...öncelikle arac cok sevdiğim büyüğüm ve usta diye hitap ettiğim ki ben acık konuşmak...
bir arkadaşım için eski bir arkadaşım olan barışın yanına gittim bana mobilya koltuk hakkında baya bilgi verdi ve bu bilgiler umarım yeni koltuk cekyat vb ürün alacak arkadaşlara yardımı olur
bugün bana gelen bir mailden dolayı fikirlerinizi paylaşmak istedim eğer olumlu bir sonuç cıkarsa aşşa göreceğiniz aracı görmeye gider ve eskişehiride gezmiş oluruz hatta fotograf gurubundan arkadaşlarıda özellikle beklerim bu etkinliği ramazanın son haftası yada...
Ford Otosan Kocaeli Rallisi Heyecanı başlıyor....
KOSDER tarafından organize edilecek Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı Ford Otosan Kocaeli Rallisi 30-31 Temmuz tarihlerinde koşulacak. Kocaeli Rallisi’nin 10 senedir olduğu gibi değişmez Ana sponsoru yine Ford Otosan olacak.
2 gün boyunca 12...
türünün nadir örneklerinden 1997 model pajero 3 kapı v6 araç resimde görüldüğü gibidir bakımı masrafı yoktur hiç lpg veya buna benzer bişe kullanılmadı 35 inç lastikler vs aracın üzerinden hiçbirşey sökülmeyip görüldüğü gibi verilecektir vinç vs gibi
aracın...
cj araçlarda yanlış işlerin düzeltilmesi bu başlığı açtımki son zamanlarda gelen birkaç araçda aynı hata vardı en azından bu hataları görerek farkederse alan arkadaşlar daha sonra sorun yaşamaz öncelikle ilk konu şasenin üzerine konan kupa ..tabi bunu yapınca...
Ralli'de ilk start İzmir'de 30 nisan 1 mayıs arasında sezonun ilk ralli organizasyonu izmirde koşulacak muhtemelen ceşitli katogorilerde 40 araç kadar olacak detaylı bilgi için http://www.eosk.org.tr/Haber-024-Ege-Rallisi-2011.html adresine tıklayarak öğrenebilirsiniz...
yakın tarihde gelen cj aracın üzerinde tarihden kalma bir şanzıman vardı evvel zaman kalbur zaman içinde takmışlar bu şanzımanı artık o günkü şartlarda ne düşündülerse fakat aracı alan arkadaşımız rahatsız olmuş ve gene orjinal şanzıman ve arazisini üzerine...
yapıldımı yapılıyor bir iş :)) cj için site üyemiz ahmet özduman arkadaşımıza yapılan winç tamponunu sizlerle paylaşmak istedim bakalım beğenecekmisiniz
renault clio 3 otantik 2006 model satılık 1.2 benzinli motora s ahip sol arka camurlukda hasar var 2 parca lokal boya mevcut full donanımlı siyah cam zenon beyinli far mevcut 89 000 km de fiyatı 16 000 tl fiyatı irtibat tel 0554 280 21 87 ünal çelik