Arama sonuçlarınız

1. barador

Satılık - Çeşitli Kamp ve Dağcılık Malzemeleri

Kullanmadığım elimde bulunan birkaç ekipmanı elimden çıkarmak istiyorum.Malzemeler ve fiyatları aşağıdaki gibidir. Karrimor pitch 20 lt hidrasyon sisteme uyumlu sırt çantası 80 tl isteğim fiyat.ÇOkaz kullanıldı ilk gün gibi temiz. Pinguin exel 2 kişilik 4 mevsim çadır .Hiç faaliyet görmedi...

2. barador

Satılık - Merida Road Lite 903 Yarış Bisikleti

Merhaba forum dostları.İlgilenen olurmu bilmem elimde kullanamadıım yarış bisikletim var. Özellikleri kadro :merida L boy(180 cm boy için ideal) donanım:full tiagra jant seti :ultegra İstediğim fiyat 1750 tl dir (not:emsali bisikletler 3000 tl civarıdır.)
  3. barador

Suzuki Vitara Almak İstiyorum Önerileriniz

Merhaba forum dostları . Ben de bir vitara almak istiyorum.Bütçem 12000-13000 tl arasında,tavsiye edebileceğiniz bir vitara varmı Yakıt olarak benzin-lpg, Vites olarak otomatik düşünüyorum, Fikirlerinizi yarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

4. barador

Suzuki Vitara; Otomatik Vites ve Lpg ?..

Merhaba forum dostları.Bende bir 4x4 araç almak istiyorum.Ve forumda okuduğum bilgiler dahilinde suzuki vitara baya tercih edilen bir araç ve modifiyeye de çok iyi gidiyor.Sizlere sormak istediğim vites olarak vitarada (1993-4)otomatik tavsiye edermisiniz.Birde benzin lpg li bir araç almış olsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri