Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam. 93 model 4.0 grand cheroke sahibiyim. Aracımın cruise controlu çalışmıyor. Nereden kontrol edebiliririm? Daha önce ki aracımda gösterge panelinde cruise yazısı var dı. Bizim araçlarda da bu yazı çıkıyor mu? Aracın bir yerinde beyni yada rolesi mi var? Tüm araç sahiplerinin engin deneyim...
Selamlar. 1993 Model 4.0 motor Grand Chorekee araç aldım. Aracımı aldıktan sonra komple motor yaptırdım. Dün marşına bastık. Birkaç problemi var; bunları internetten araştırdım ancak işin içinden çıkamadım. Yardım konuları aşağıya sırayla yazdım. Tecrübeleri olanların desteğini bekliyorum.
1-...
Selam arkadaşlar;
Dün yolda giderken aniden göstergede bulunan airbag lambası yandı. Servisi aradım direksiyon göbeğinde bir rolesi olduğunu ve muhtemelen bu arıza yapmıştır dediler. fiyat olarak 500 tl olduğunu söylediler. Bu durum başka bir arkadaşımın başına geldimi merak ediyorum?
Acil satılık 20' jant ve 275x45x20 lastikleri satılıktır. 6 bijondur,139,7 dir. Jantlarda kayda değer bir kusur yoktur. Sadece 10 kadar jantın kenarında bulunan boncukları eksiktir. (Piyasada bulunabiliyormuş) Lastiklerin 2 tanesi içten yemiştir. Fotoğraflarda belli oluyor zaten. Lastikcimin...
Arkadaşlar L 200 için serviste performans için takılan ralli art ürününe muadil ürünleri kullanan var mı? Eğer kullanan varsa memnun mu? Avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Arkadaşlarım ben de sayfaya bir kaç fotoğraf yapıştırayım diyorum ancak olmuyor olmuyor olmuyor. Neymiş 1024 kb geçmiyecekmiş. Bunun bir formülü varsa yardım edin bana yoksa sıyıracam. Güzellikle kalın
Aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum. 2007 model L 200 4x4 sahibiyim. 1 senedir bende ve çooooookkk memnunum. Giripte çıkamadığım iniş olmadı şükür. Birkaç fotoğrafta ben yolliyayım bari. :))