Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK.

Marka/Model : Maxxis Bighorn 5 Adet (Stepne hiç kullanılmadı.) Ebat : 315x75x16 (34.6 inch.) Üretim Tarihi : 2010/44 ncü hafta Fiyat : 2.500 TL. Lastikler sadece bir kaç haftasonu gezisinde arazide kullanıldı. Asfalt/arazi, toplam 2000 km. kadar ancak yol yapıldı...

2. Mustafad

Silverado Porya Kilidi Sorunu.

Arkadaşıma ait 1980 model Silverado Custom Deluxe aracın porya kilitlerinden bir tanesi dağıldı. Kilidin üzerinde marka yazmıyor, aks freze sayısı "21" . Bu kilidi nereden temin edebiliriz, bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Selamlar. Araç ve kilit fotoğrafı ;
  3. Mustafad

ALINIK : LC FJ 73 İçin Stop Lambası ve Plaka Işığı.

FJ 73 için sol stop lambası ve plaka ışıklandırma sistemine (fotoda işaretli olan parça) ihtiyacımız var. Elinde fazladan olan yada bulabileceğim yere yönlendiren olursa sevinirim. Stop lambası acil olarak gerekiyor. Selamlar.

4. Mustafad

Satılık 31x10.5x15 BF AT Lastik ve 6x139.7 15 "Jant

31x10.5x15 BF AT Lastik, fiyat : 800 TL. 4 Adet, 2010 yılı 16 ncı hafta üretimi, 7 ay/15.000 km. kadar kullanıldı, patlak-balon vs. yok, arazide de kullanıldığından sıfır ayarında değil. 6x139.7 15" alaşım Jant, fiyat : 500 TL. 4 Adet, bildiğim kadarıyla CMS marka, genişliği 8" , ofset...
  5. Mustafad

Hılux LN65'in Ön Diferansiyeline LSD Taklılır mı ?

1986 model LN 65 kullanıyorum, arka diferansiyelde LSD var, memnunum . Elimde fazladan LSD'li diferansiyel var, bunu ön tarafa takmayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu araçların ön/arka diferansiyel kovanlarının içi aynı. 4x2 kullanımda sorun olmayacağı malum, 4x4 kullanımda neyle...

6. Mustafad

Satilık 1999 Model 3 Kapı Vitara

Merhaba, Araç İzmir -Kemalpaşa'da yaşayan öğretmen bir arkadaşıma ait, önceki sahibi de buradan öğretmen bir bayandı. Köy yolu dışında arazide kullanılmamış standart bir araç. Bu kasayı düşünenlere tavsiye ederim. Linki ekliyorum. Selamlar...

7. Mustafad

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

İyi akşamlar, bugün zaten çok güzel olan etabı biraz daha güzelleştirelim dedik. :D :D Orman Bakanlığı yerel yetkililerinden gerekli yazılı izni alarak, iş makinası ile parkurda çalışma yaptık. Bizim araçlarla geçtiğimiz yerlerde iş makinası bir kaç noktada takıldı. :D Fırsatı olanlar bu...
  8. Mustafad

Araçlar Hurdaya Ayrılıncaya Kadar Aynı Plaka Kullanılacak.

Merhaba, Haberi Milliyet gazetesinde okudum, linki aşağıda. 01 Mayıs tarihinden itibaren trafik takipçilere para kazandırılmayacak, tescil bürolarında sıra beklenmeyecek. Araç hurdaya ayrılıncaya kadar aynı plaka kullanılacak. Selamlar...
  9. Mustafad

Nissan 6x6 Kamyon.

Merhabalar, Böyle bir arac olduğundan haberdar değildim, bana ilginç geldiği için, ev sahibime ait olan aracın fotoğraflarını çekerek paylaşmak istedim. Özellikleri hakkında pek bilgim yok ruhsattan aldığım birkaç bilgi aşağıda ; Model :1982 Silindir Hacmi :12.250 cc...

10. Mustafad

Kemalpaşa - Kurudere - Ovacık (Burhan Amca) Gezisi (21 Mart 2010)

İyi akşamlar. Plansız olarak çıktığımız geziye, 21 Mart 2010 günü saat:11.00'de İzmir grubunun yeni üyesi Ulaş kardeşimiz ile birlikte Kemalpaşa'da buluşarak başladık. Güzergah : Kemalpaşa-Kurudere- Nif Dağı güneydoğu yamaçları- Bağyurdu-Ovacık. Araçlar : Ulaş-Nissan Skaystar 3.2...

11. Mustafad

Vitara JLX Çıkma Parça.

İyi akşamlar. Bugün sahibinden com 'dan bir ilan sahibi ile irtibat kurarak ihtiyacım olan parçayı temin ettim. Aracını yarışlar için hazırladığından araca ait birçok parçayı satıyor. İlan numarasını aşağıya yazıyorum. Satıcının diğer ilanları bölümünü tıklayarak, tüm parçaları görebilirsiniz...
  12. Mustafad

Vitara Arka Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor.

İyi akşamlar ! 1998 model Vitara JLX aracımın arka krank keçesinin yağ kaçırdığını, aracın altındaki yağ izini görüp gittiğim tamirciden öğrendim. Konu ile ilgili sorularım aşağıda, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. 1. Arka krank keçesinin değişmesi için motorun...

13. Mustafad

Lastk Taban Genişliği.

İyi akşamlar ! Aracım 1998 mod. üç kapı Suzuki vitara. Üzerindeki lastiklerin ölçüsü 215x80x15 markası Lassa Competus. 215 rakamını ben taban genişliği olarak biliyorum, yani lastiğin yer ile temas sağladığı bölümün genişliğinin 215 mm olması gerekiyor. Araçtaki lastiklerin taban genişliğini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri