Arama sonuçlarınız

1. oziiron

kişisel galeri ozan

merhabalar birkaç kare fotoğraf paylaşmak istedim eleştiri ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

2. oziiron

Sema yerinde duramayan canın işidir

beğenilerinize
  3. oziiron

Mustafa Kemalpaşa - Suuçtu'da Kış Mevsimi

bursa Mustafa kemal paşa su uçtu şelalesinde kış

4. oziiron

CJ Temizleme İşlemi Başladı

epey süreden beri aklımda olan şasi kontrol işi ve temizleme işlemini ensonunda başlamaya karar verdim ve kupayı şasiden ayırıp motor ve şanzımnı aşagı aldık hayırlısıyla artık ğeniş geniş çalışma alanıyla rahat bi şekilde çalışıp cjyi kışa hazırlıycaz kısmetse yapıcaklarımız kısmet ise dısk...
  5. oziiron

jeep cj makas ıhtıyacı

arkadaşlar benim cj ye ön arka 4 adet makas lazım eğer kullanmayan deposunda saglam orjinal sıfır yada temiz ikinci el satmak isteyen var ıse talib olabilirim

6. oziiron

arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum

aracı bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz acaba tanıyan yada bilien arkadaşımız varmı birde nasıl bir araç almalımızyız tav siyelerinizi bekliyorum (sahibinden ilan nosu )22499087 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-off-road-araci/detay

7. oziiron

defender Detroit diff.

aracımıza ön ve arkaya diff lock kilit takmayı düşünüyoruz acaba kullanan arkadaşlarımız hangi markayı tavsiye edersiniz birde sadece öne yada arkaya takılsa nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum
  8. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

2 hafta önce aldığımız defender ufak ufak toplamaya başladık ilk problemimiz radyatöre yağ vermesiydi ve silindir kapağının çatlak çıktı hazır sökülmüş,ken birde sekman atalım dedik ve işe başladık
  9. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Arkadaşlar yeni aldığım cjmi yanımızdaki dukanı alıcagımız için üzülerek satmak zorundayım daha hevesimizi almadan satmak zorunda kaldım ilğilenen arkadaşlar var ise aldığım fiyata vericegim aracı çok açil nakit ihtiyacım oldugu için satıyorum fiyatı 18500e aldım azda olsa pazarlık payı bıraka...

10. oziiron

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Uzun zamandır aramakta olduğum cj'ye sonunda kavuştum sanırım tanıyacak arkadaşlar içinizde var ve sizlerin sayesinde bu ufaklığıda güzel şeyler yapacağıma eminim birde fenni muhayney girecek ama motor ve şasi nosunu bulamadım nerde acaba yardım ederiseniz çok sevinirim en kısa...

11. oziiron

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

herkeze merhaba ismim ozan bursada oturuyorum ve bende bir cj aldım sayılır ve silere göstermek istedim acaba nasıl uygunmu aldım sizlerinde düşüncelerini almak istdim herkese şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR