Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
epey süreden beri aklımda olan şasi kontrol işi ve temizleme işlemini ensonunda başlamaya karar verdim ve kupayı şasiden ayırıp motor ve şanzımnı aşagı aldık hayırlısıyla artık ğeniş geniş çalışma alanıyla rahat bi şekilde çalışıp cjyi kışa hazırlıycaz kısmetse
yapıcaklarımız kısmet ise
dısk...
arkadaşlar benim cj ye ön arka 4 adet makas lazım eğer kullanmayan deposunda saglam orjinal sıfır yada temiz ikinci el satmak isteyen var ıse talib olabilirim
aracı bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz acaba tanıyan yada bilien arkadaşımız varmı birde nasıl bir araç almalımızyız tav siyelerinizi bekliyorum (sahibinden ilan nosu )22499087
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-off-road-araci/detay
aracımıza ön ve arkaya diff lock kilit takmayı düşünüyoruz acaba kullanan arkadaşlarımız hangi markayı tavsiye edersiniz birde sadece öne yada arkaya takılsa nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum
2 hafta önce aldığımız defender ufak ufak toplamaya başladık
ilk problemimiz radyatöre yağ vermesiydi ve silindir kapağının çatlak çıktı hazır sökülmüş,ken birde sekman atalım dedik ve işe başladık
Arkadaşlar yeni aldığım cjmi yanımızdaki dukanı alıcagımız için üzülerek satmak zorundayım daha hevesimizi almadan satmak zorunda kaldım ilğilenen arkadaşlar var ise aldığım fiyata vericegim aracı çok açil nakit ihtiyacım oldugu için satıyorum fiyatı 18500e aldım azda olsa pazarlık payı bıraka...
Uzun zamandır aramakta olduğum cj'ye sonunda kavuştum sanırım tanıyacak arkadaşlar içinizde var ve sizlerin sayesinde bu ufaklığıda güzel şeyler yapacağıma eminim birde fenni muhayney girecek ama motor ve şasi nosunu bulamadım nerde acaba yardım ederiseniz çok sevinirim
en kısa...
herkeze merhaba ismim ozan bursada oturuyorum ve bende bir cj aldım sayılır ve silere göstermek istedim acaba nasıl uygunmu aldım sizlerinde düşüncelerini almak istdim herkese şimdiden teşekkürler