Arama sonuçlarınız

1. absinthe_brk

Olay Aşılmıştır!

facebookta bugün gördüğüm bir video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.adamlar tam bir offroad aracı yapmış. http://www.facebook.com/video/video.php?v=108619895818099

2. absinthe_brk

94 3.18i hakkından bilgi

merhabalar.uzun süredir suzuki kullanıcısıyım.Ancak binek kullanmak için bir bmw almayı düşünüyorum.daha önce hiç bmw kullanmadım ve şu anda hoşuma giden bir 94 3.18i var.bu araç hakkında hertürlü bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacım var.saygılar
  3. absinthe_brk

vitara jlx 3k cam otomatiği düğmesi sorunu.

merhabalar.aracım 95 jlx 3k.bir kaç ay önce sağ cam düğmesi arızalandı.hiç bir şekilde tamir olmuyor.Bir kaç çıkmacı dolaştım izmirde ancak bulamadım.Satıldığı yeri bilen,satan yada "şu marka aracınki uydurulabilir" diyen varsa cevaplarını bekliyorum.

4. absinthe_brk

Suzuki Vitara Marş Dinamosu Sorunu

merhaba arkadaşlar. 95 model 3k vitara sahibiyim.bugün marşa bastığımda marşın 1-2 saniye takılı kalmış gibi tuhaf bir ses çıkarttığını farkettim.oto elektirikçi 100 tl ye bakım yaparız 2-3 sene kullanırsın demesi üzerine yeni marş dinamosu takmanın daha mantıklı olucağını hatırlattım.ancak yeni...
  5. absinthe_brk

Suzuki Vitara Tavan Spot Lambası Uygulaması

Sis lambası setini nerden aldığımı soran arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla konu başlığını açma gereği duydum.Dün jimy sahibi bir arkadaşa uzun aramalar sonucu eşrefpaşa gökçen oto dizayn (izmir) da bir takım bulduk. 200 tl ye aldık.istenildiği taktirde 2 gün içerisinde getirtilebilceği...

6. absinthe_brk

Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?..

Forumda samurai modifikasyonyonlarını ve maliyetlerini merak eden bazı arkadaşlara fikir vemesi açısından geçen sene yaptığım ufak maliyetli bazı işleri eklemek istedim. Aracı 3000tl ye rent a car dan aldım.aldığımda motor,makaslar,kaporta ve araç koltuk,yer ve tavan döşemeleri bitik...

7. absinthe_brk

Satılık Takaslı 95 model 3 Kapı Vitara JLX Araziye Girmemiş

arkadaşlar şöyle güzel bi çamur banyosuna bi türlü fırsat bulamadan satıyorum aracımı :( foto eklemeyi beceremediğimden direk link veriyim http://www.sahibinden.com/daha_temizi_yok!_en_ufak_masrafi_yok_!-16WQQaXQQ16145583WQQpXQQdisplayitem takas için megan coupe yada 2000 üstü dizel bir araç...
  8. absinthe_brk

Evlence :)

21 haziran pazar günü saat 15.30 da İzmir Fuar Evlendirme Dairesindeki nikahıma tüm gezenbilir ailesi davetlidir.
  9. absinthe_brk

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

merhabalar.hususi amaçlı doblo satın almayı düşünüyorum.bir ara dobloların 2004 öncesinin çok fazla problemli olduğunu duymuştum.bu konuda bilgisi olan yada kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

10. absinthe_brk

Samurai, Vitara

merhabalar.yaklaşık 3 senedir kullandığım samuraimi biraz daha konfor istemem nedeniyle sattım ve 95 model 3 kapı bir jlx aldım.benim sorum şu samurai kullanırken hemen hemen hiç alt takım problemi yaşamadım.ancak vitara bana aynı hissi vermiyo sanki daha narin bir araçmış ve daha sert...

11. absinthe_brk

86 Sj 413 Yardım!

merhabalar siteye yeni üye oldum bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.daha önce 92 samurai kullandım ve çok keyif aldım ancak daha sonra satıp normal bir binek oto aldım.şimdi yeniden bir 86 sj413 aldım ancak bana çok yavaş geliyo.60km de 5 vitesi istiyo.5.viteste 90 çıktımmı motor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR