Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebookta bugün gördüğüm bir video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.adamlar tam bir offroad aracı yapmış.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=108619895818099
merhabalar.uzun süredir suzuki kullanıcısıyım.Ancak binek kullanmak için bir bmw almayı düşünüyorum.daha önce hiç bmw kullanmadım ve şu anda hoşuma giden bir 94 3.18i var.bu araç hakkında hertürlü bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacım var.saygılar
merhabalar.aracım 95 jlx 3k.bir kaç ay önce sağ cam düğmesi arızalandı.hiç bir şekilde tamir olmuyor.Bir kaç çıkmacı dolaştım izmirde ancak bulamadım.Satıldığı yeri bilen,satan yada "şu marka aracınki uydurulabilir" diyen varsa cevaplarını bekliyorum.
merhaba arkadaşlar. 95 model 3k vitara sahibiyim.bugün marşa bastığımda marşın 1-2 saniye takılı kalmış gibi tuhaf bir ses çıkarttığını farkettim.oto elektirikçi 100 tl ye bakım yaparız 2-3 sene kullanırsın demesi üzerine yeni marş dinamosu takmanın daha mantıklı olucağını hatırlattım.ancak yeni...
Sis lambası setini nerden aldığımı soran arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla konu başlığını açma gereği duydum.Dün jimy sahibi bir arkadaşa uzun aramalar sonucu eşrefpaşa gökçen oto dizayn (izmir) da bir takım bulduk. 200 tl ye aldık.istenildiği taktirde 2 gün içerisinde getirtilebilceği...
Forumda samurai modifikasyonyonlarını ve maliyetlerini merak eden bazı arkadaşlara fikir vemesi açısından geçen sene yaptığım ufak maliyetli bazı işleri eklemek istedim.
Aracı 3000tl ye rent a car dan aldım.aldığımda motor,makaslar,kaporta ve araç koltuk,yer ve tavan döşemeleri bitik...
arkadaşlar şöyle güzel bi çamur banyosuna bi türlü fırsat bulamadan satıyorum aracımı :( foto eklemeyi beceremediğimden direk link veriyim
http://www.sahibinden.com/daha_temizi_yok!_en_ufak_masrafi_yok_!-16WQQaXQQ16145583WQQpXQQdisplayitem
takas için megan coupe yada 2000 üstü dizel bir araç...
merhabalar.hususi amaçlı doblo satın almayı düşünüyorum.bir ara dobloların 2004 öncesinin çok fazla problemli olduğunu duymuştum.bu konuda bilgisi olan yada kullanan varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
merhabalar.yaklaşık 3 senedir kullandığım samuraimi biraz daha konfor istemem nedeniyle sattım ve 95 model 3 kapı bir jlx aldım.benim sorum şu samurai kullanırken hemen hemen hiç alt takım problemi yaşamadım.ancak vitara bana aynı hissi vermiyo sanki daha narin bir araçmış ve daha sert...
merhabalar siteye yeni üye oldum bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.daha önce 92 samurai kullandım ve çok keyif aldım ancak daha sonra satıp normal bir binek oto aldım.şimdi yeniden bir 86 sj413 aldım ancak bana çok yavaş geliyo.60km de 5 vitesi istiyo.5.viteste 90 çıktımmı motor...