Arama sonuçlarınız

1. Jazz

Nikon D80

Mukemmel durumda, cok az kullanilmis 18-135 lensli D80 kit. Kutusuyla birlikte yeni almis gibi en ufak eskime belirtisi yok. Sadece kapali mekanda maket fotografi icin kullanildi. Fiyati 1200 tjrubicon@hotmail.com paypal

2. Jazz

Fenix TK40 el feneri

630 lumen gucunde Amerikan yapimi Cree led Aluminum el feneri ~ 1 kere bisiklete takmayi denedim kalin geldi daha ince govdeli bir fener alicagim icin satiyorum ~ Kutusuyla, askisiyla ve pilleriyle beraber yepyeni ~ Fiyati $150 ~ Paypal : denizafsar@gmail.com ~ Adres Feneryolu/ Istanbul ~...
  3. Jazz

Mesaj Sayım?

Merabalar , Bin den fazla mesajimin niye silindigini merak ediyorum ? :-\

4. Jazz

Suunto Core

Suunto core aldim , ilk 3 hafta cok memnun kullandim tam aradigim saat , ozellikleri cok iyi ama saate bakarken birden kapandi. Nasil duzeltilir ? ???
  5. Jazz

D80 Problem

Meraba, Nikon D80 ile fotoğraf çekemiyorum , deklanşöre basınca köşede 'r11' yazıyor . AutoFocus sesi de çıkmıyor .

6. Jazz

Model Tekne (Satışından Vazgeçilmiştir)

Tamiya Yamaha 40 EX model (oyuncak değil) teknemi satıyorum , yelken bilen herkes kullanabilir . çok iyi trim yapılıp boyanmıştır , teknede motor yoktur tamamen rüzgarla ilerlemektedir . Acoms Techniplus 2 kanal kumanda ile fiyatı 500 tl . Sorularınız varsa beratafsar@hotmail.com 'a atabilirsiniz .

7. Jazz

Dünya'nın En Zor Oyunu

http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html Ben 10. bölüme geldim , şuan geçmeye çalışıyorum .
  8. Jazz

Sülüklügöl'den Çubuklu Gölüne Trans (23 Nisan 2008)

İlk defa sülüklügöle gittim , sabah 12 de araç ile sülüklügöle vardık , birkaç fotoğraftan sonra ağaçların arasından en tepedeki yaylalara yürüdük . Kısa bir fotoğraf ve atıştırma molasından sonra kenelerimizi ayıklayıp ufak bir dere kenarından çubuklu gölüne yürüyüşe başladık , ilerdelikçe bir...
  9. Jazz

Giriş

Meraba, Bir süre önce foruma girdiğim zaman otomatik olarak jazz oturumumu açıyordu ama artık her girişimde kullanıcı adı ve parola soruyor . bunu nasıl eskisi gibi otomatik yapabilirim ? ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri