Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıfır . kutusunda 4watt 240 TL
BAOFENG UV-5R The transcevier is a micro-miniature multiband
FM transceiver with extensive receive frequency coverage,
providing local-area two-way amateur communications along with unmatched monitoring capability
VHF/ UHF DUAL-BAND TWO WAY RADIO
Frequency...
5 AY ÖNCE ALDIĞIM ALAN 42 CİHAZIMI AMATÖR CİHAZ ALACAĞIMDAN SATIYORUM.DENEME AMAÇLI 4-5 KEZ KULLANILDI.SIFIR DENECEK KADAR TEMİZ.FİYATI 325 TL.
RECEP 5333952611
MERHABA 3 GÜN ÖNCE ALDIĞIM YAESU VX3 E CİHAZIM İLE DİNLEME YAPIYORUM FAKAT DAHA BİR KİŞİ İLE GÖRÜŞME YAPAMADIM.RÖLE FREKANSLARINI GİRDM,TONUNU AYARLADIM AMA NE OLDUYSA KONUŞMAYI BECEREMEDİM.YENİKAPI VE GÜNEŞLİDEN ÇIKIŞ YAPIYORUM.BECEREMESSEM SATICAM . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TA1ARM . 73.
merhaba 20 gün önce aldığım Midland ALAN 42 Multi Halk Bandı CB El Telsizi AM/FM ve Midland 18-244 araça anteni satılıktır.
fiyatı:370 tl (ikisi beraber)