Arama sonuçlarınız

1. yerbezi

Alınık 30 9,5 15 MT Lastik Stepne İçin

Arkadaşlar durumuna göre 100 TL ye kadar verebileceğim kullanılmış MT lastik arıyorum. Stepne olarak kullanacağım için diş durumu çok da mühim değil.... İrtibat: 0 544 92 55 888 Sertan

2. yerbezi

Satılık BF Goodrich AT Lastik 215-75-15

Arkadaşlar daha büyük ebata geçeceğim için şu anda aracımda kullandığım BF Goodrich AT lastikleri satıyorum. 4 adedi 450 TL. + stepne olarak beşinci lastik hediye Diş durumu iyidir. Lastikler tamir görmemiştir. Vitaralarda yükseltmesiz olarak kullanılabilmektedir. Yanında birde aynı ebatta...
  3. yerbezi

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Arkadaşlar PMR bir telsizim olmasının dışında telsizle bir ilgim yok ama heves etmeye başladım, bunun üzeirne arkadaşım yurtdışından bana bu telsizden getirebileceğini söyledi, nedir ne değildir bilmediğim için size danışmak istedim. Neler yapabilirim veya yapamam. Söylediği kadarıyla pmr...

4. yerbezi

Balıkesir Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Çağatay Abi hoşgeldin. Umarım en kısa sürede güzel etkinliklere imza atacağız birlikte Balıkesir'de.
  5. yerbezi

Vitara'mın Yeni Pabuçları, BFG 215/75/R15

Arkadaşlar nihayet uzun süredir bulamadığım ve hayalimde olan A/T 215-75-R15 BFG pabuçları aldım, yakıştı oğluma, binek araç lastiklerinden ve kartal slx havasından kurtuldu, özüne döndü... üstünde 195-65-R15 lastikler vardı, çamurluğun en yüksek ağzından 73 cm ölçülüyordu, şimdi 76 cm oldu, 3...

6. yerbezi

Vitara 5 Kapı Tavan Bagajı Tasarımı

Arkadaşlar, 93 model vitaram için yapmayı düşündüğüm tavan bagajı nam-ı diğer roof rack çizimlerimi tamamladım, umarım yaza kadar hayata geçireceğim, benim araçta tavan barları (yapıştırma değil tavana sabitlenmiş) olduğu için onun üstüne oturacak biçimde tasarladım, ayrıca enine olan barlarla...

7. yerbezi

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Üstadlar; benim 93 Vitara 5K aracımda önceki sahibinden kalan 195/65/15 binek tip lastikler var (elim biraz bollaşınca değiştircem :) ), bildiğiniz gibi araçta 23 psi basınç gösteriyor kapısının içindeki etikette, ama bu basınç aracın kitapçığında tavsiye edilen 205/75/15 yada 195/80/15...
  8. yerbezi

Vitara Wheel Hub Tamiri

Arkadaşlar bu akşam mesai çıkışı porya kilidini söktüm, benzinle bir güzel yıkadım, sekmanlarını söküp parçaladım, söküp inceledikten sonra kendimce problemli olan parçayı tespit ettim, resimlerini aşağıya koyuyorum, resimleri telefonla çektiğim için çok net değiller ama dişi aşınmış olan parça...
  9. yerbezi

Vitara 4H ve 4L Nasıl Test Edilir?

Üstadlar aldığım vitaranın 4H ve 4L modunun çalışıp çalışmadığını nasıl test ederiz? Araç liftde iken çalışıyor görünüyor ama doğal olarak lastikler boşta, yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum.

10. yerbezi

Vitara Egsozda Patlama

Üstadlar bayır aşağı inerken vites küçülttüğümde lpg ile kullanırken egsozdan 1 sefer patlama sesi geliyor, benzinde olmuyor, nedeni ne olabilir, sizde de oldu mu hiç? Çözüm önerileri lütfen.. 1993 vitara jlx 5K 1.6 16 valf

11. yerbezi

Vitara'da Binek Araç Lastiği

üstadlar aldığım vitarada 195/65R15 binek araç lastiği var, arazi kullanımını saymazsak küçük lastik araçta teknik açıdan bir sıkıntı yaratır mı? bir de ilerde elim biraz rahatlayınca almayı düşündüğüm 205/75R15 bfg all terrain T/A lastikler orjinal vitara jantına (resmini koymaya çalışacağım)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR