Arama sonuçlarınız

1. epino

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Selamlar, son bir-iki yılda discovery 2 td5 alan arkadaşlarımız bize geribildirimde bulunsalar, hayallerindeki araçlara ulaştılar mı?, pişmanlık var mı? tavsiyeler? kullanım ve bakım maliyetleri? aracın beklenmedik sorunları vs.. gibi konular bize inanılmaz yardımcı olur diye düşünüyorum.

2. epino

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 3 yıldır, discovery 2 td5 (2001-2004) araştıran, fakat cesaret edemeyen biri olarak, sizlerle birlikte ilanları direk eleme veya bakmaya değer olup olmayacağını nasıl anlayabileceğimiz konusunda, tecrübelerinizi, yaşadığınz acı ve tatlı deneyimleri paylaşırsanız çok...
  3. epino

Uzun Yola Giderken Aracınızda Bunlar da Olsun

Selamlar, Land rover monthly dergisinin geçen yılki bir sayısında uzun yol için ekipman önerisi vardı. Bende o listeyi Türkçe'ye çevirdim ve ekliyorum. Umarım birilerinin işine yarar. Tecrübeli arkadaşlar listeye ekleme yaparlarsa çok iyi olur. Offroadtan çok, uzun yol düşünülerek hazırlanmış ve...

4. epino

Discovery td5 sıvıları ve filtreleri

Selamlar, uzunca bir süredir land roverlar ile ilgili bilgi toplayıp bir karar vermeye çalışıyorum, gönlüm discovery td5'ten yana ama forumda yazılanları okuyunca masraflarının altından kalkamamakta var diye düşünüyorum.... disco td5'in ilk alındığında tüm sıvıları ve filtrelerini değiştirme...
  5. epino

Discovery TD5 Motor Ömrü?

Selamlar, Uzunca bir süredir discovery 2 td5 ile ilgili bilgi topluyorum. Forumların neredeyse tamamını okuduğumu düşünüyorum fakat td5 motor ömrünün ortalama kaç km olduğu bilgisine rastlayamadım. Satılık olanların bazıları 160000 bazıları 200000 civarında motor yaptırmışlar. Bakımları normal...

6. epino

Trekking İçin Ayakkabı Seçimi

Mehabalar, hafta sonları genelde günübirlik 15-20 kmlik doğa yürüyüşlerine çıkıyoruz. Bu aktiviteler için ayakkabı bakarken oldukça zorlandım, bu nedenle bu konuda tecrubeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum: not: ayakkabı mutlaka 1 numara büyük alınmalı diyenler oldu.Doğru mu?

7. epino

Defender Klima ve Kasko Bilgisi

Sevgili arkadaşlar, yaklaşık 1,5 yıldır forumu takip ediyorum ve çok faydalandım, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Off road aracı olarak defendera karar verdim. Güneyde yaşadığım için klima buralarda şart bu nedenle defendera klima takılıp takılamayacağı ve maliyeti konusunda bilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri