Arama sonuçlarınız

1. dağlarkızı

Gönderilemeyen Özel Mesajlar

Öncelikle merhaba diyerek başlayayım; Şimdi herkeste aynı sorun var mı bilemiyorum ama ben uzun zamandır gelen PM lerime cevap veremiyorum..Mesajı yazıyorum gönder butonun tuşluyorum sonra sayfa görüntülenemiyor uyarısı alıyorum.. Var mıdır bunun bir hal çaresi...???? Haa bir de bu vesile ile...

2. dağlarkızı

Aşkın Kitabı; Becoming Jane (2007)

[center]
  3. dağlarkızı

Death Note'

''Death Note'' (Ölüm Defteri) Bana Lost'tan sonra kafayı yediren nadir dizilerden birisidir kendisi.. Tesadüf eseri izlemeye başlamıştım ve sadece bir bölüm izleyip kapatmak niyetindeydim ama nerdee tıpkı Lost gibi öyle bir yerde bırakıyorlar ki sen gayri ihtiyari izliyorsun..Sanırım bir...

4. dağlarkızı

Kötü Başlangıç - İyi Son

‘’KÖTÜ BAŞLANGIÇ,İYİ SON’’ ‘’ALADAĞLAR- ALACA FAALİYETİ / 13-15 HAZİRAN 2008’’ Herkesin yürüdüğü yollarda yürümeyenlerin evrenidir dağlar... Kendi yolunu kendi yapan kişidir dağcı... Dağcı doruk için değil kendisi için, dağdaki kendisi için dağa çıkar... Doruğu ele geçirmek için dağa çıkanlar...
  5. dağlarkızı

Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

Bu hafta farklı bir haftasonu geçirmek isteyenler için alternatif olacağını düşündüm.. Geçtiğimiz yıl her iki festivalede katılmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki zamanınız boşa gitmeyecek... İlki; 5-8 Haziran'da yapılacak olan ''Ankara Kalesi'' festivali..Ankara kalesine gidenler...

6. dağlarkızı

13. Kat

13. Kat "The Thirteenth Floor" (1999) Yönetmen: Josef Rusnak Oyuncular: Armin Mueller-Stahl, Craig Bierko Sanal alemde çok rağbet gören ilginç bir dünya yaratan bir şirketin başındaki bilgisayar uzmanı Fuller çok önemli bir bilgiye ulaşır. Bu yüzden hayatının tehlikede olduğuna kanaat...

7. dağlarkızı

1408

‘’1408’’ ‘’1408’’ S.Kıng’ın romanından uyarlanmış bir korku filmi..Aslında S.Kıng’ın sıkı bir takipçisi olmak filmi izlemek için yeterli bir sebebti benim için..Yanılmamışım..Film gerçekten güzeldi gerçi gece saat 02:00 gibi izlemeye başladım bir de açarken tırsar mıyım acaba bu saatte...
  8. dağlarkızı

Goodbye Bafana

‘’Goodbye Bafana’’ (Özgürlüğün Rengi) Harika,enfes,süper vs vs vs..''Dıgı''cime buradan çok çok teşekkür..Cidden ama abartmıyorum gerçekten..Çok büyük kayıp bugüne kadar izlememiş olmam..Film Güney Afrika Cumhurbaşkanı ‘’Nelson Mandela’’ nın hapisane yıllarını-bana göre-objektif bir bakış...
  9. dağlarkızı

Kalbini Dinle; August Rush (2007)

[center]

10. dağlarkızı

120 (2007)

[attachment=1] Yönetmen : Özhan Eren Murat Saraçoğlu Senaryo : Özhan Eren Yapım : 2007, Türkiye Tür : Savaş, Dram, Tarihi Oyuncular Özge Özberk (Münire) , Cansel Elçin (Süleyman Teğmen) , Burak Sergen (Sermet Bey) , Emin Olcay (Cemal Müdür) , Oytun Öztamur (Mehmet) Van.. 1915 Ocak...

11. dağlarkızı

Bayrampaşa

‘’Bayrampaşa’’ Hımm aslında ne yazacağımı bilemedim pek..Komedi desem komedi değil, dram desem tam olarak dram değil,trajedi desem eksik anlatmış olurum..Haa buldum.. :P En güzeli ‘’traji komik’’ demek sanırım...Filmin hikayesi güzel gerçek mahkumlarla çekilmiş olması biraz daha tad katmış...
  12. dağlarkızı

Sweeney Todd

‘’ Sweeney Todd’’ Tamam itiraf ediyorum ben çok ön yargılı gittim filme..(çokta haksız değilmişim gerçi)Ama ne yapayım müzikallerden hoşlanmıyorum..Film gibi gelmiyor bana aynı tadıda kim ne derse desin vermiyor..Çoktandır vizyonda olmasına rağmen az önce bahsettiğim nedenlerden ötürü bir türlü...

13. dağlarkızı

''Terör Kınama''

Türkiye yarın yani 24 Ekim 2007 günü şehitlerimiz anısına sessiz protesto yapacak tüm Türkiye tüm Vatan Siyah giyecek. Bu mesajı 1(bir) kişiye bile yollasan yeter. Biliyorum birden fazlasına yollarsın.. Haberleri izlediğimden beri moralim sıfır..Cenazeleri görmek çok kötü yaptı beni.. :(...
  14. dağlarkızı

Analogcu ile Dijilogcu Atışması

Az çok fotoğrafla ilgilenenler bilir..Sürekli aynı şey tartışılır..İşte nedir analog mu yoksa dijital mi (ya da dijılog bunuda pek bir tuttum :D) daha iyi çeker ya da iyidir tartışması..Alltaki dörtlükleri okuyunca insan kararsız kalıyor.. Çok süper bir şey yaa... Edit:Valla konuyu nereye...
  15. dağlarkızı

Apocalypto

‘’Apocalypto’’ Şimdi ise sırada adını çok fazla duyduğum ama izlemenin bir türlü kısmet olmadığı yönetmenliğini Mel Gibson abimin yaptığı ‘’Apocalypto’’ var..Hakketen takdire şayan bir film..Gerçi aşırı derecede kanlı olması bazen mide bulandırsada konu ve verdiği mesajın yanında göz ardı...

16. dağlarkızı

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Dağcılık sevdasından sonra tutulduğum bir sevdada fotoğraf oldu..Aslında çok şey borçluyum ben ona..Bakmakla görmek arasındaki farkı bana öğrettiği için.. :D İzninizle bir kaç fotoğrafta buraya eklemek istiyorum.. :D
  17. dağlarkızı

''Ankara Kalesi''

‘’SURLAR ARKASINDAKİ HAYAT’’ Hayatın nabzının çok farklı attığı ya da buram buram tarih kokan bir mekana yolculuğa ne dersiniz? ‘’Ankara Kalesi’’ Başkent Ankara’nın içinde yüzyıllardır yatan ve tarih boyunca çok çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapıp,geçmişin izlerini günümüze kadar taşımayı...
  18. dağlarkızı

Zirveler ve Küresel Isınma

Bu Akşam İz TV'de ''Zirveler ve Küresel Isınma'' isimli bir belgesel var...Saat 23:45 diye hatırlıyorum.Geçtiğimiz günlerde Nasuh Mahruki'nin Çin'li dağcılarla Ağrı dağına küresel ısınmaya dikkat çekmek adına yaptığı tırmanışı hatırlarsınız.İşte o zirve tırmanışının görüntüleri yer alıyor bu...

19. dağlarkızı

''Belgeseller'

Belgesel izlemekten hoşlananlaar için bir kaç önerim olacak; bu hafta ekranlarda kelimenin tam anlamıyla Belgesel şenliği var..Kanalların hepsi uydu ne yazık ki ama diğer kanallardaki belgeselleride zaman zaman burada görebilirsiniz. Başlıyoruz; 2 Nisan Pazartesi 21:00 The History Channel''Bir...
  20. dağlarkızı

''Bir Sevdanın Öyküsü''

''BİR SEVDANIN ÖYKÜSÜ’’ Ben bir gezginim ve dağa tırmananım diyordu gönlüne...ovaları sevmem, anlaşılan uzun süre sessizde oturamam.Başıma yazgı ve yaşantı olarak ne gelirse gelsin bir gezinme bir dağa tırmanma vardır bende!!! Kişi sonunda ancak kendini yaşar!! Nietzsche. Nietzsche'nin bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.