Arama sonuçlarınız

1. Hayko

Araç Arıyorum.

Arkadaşlar bakımlı ve hor kullanılmamış 2006-07 Ford Mondeo 2.0 Tdci Ghia Otomatik araç arıyorum.

2. Hayko

Hayat Üzerine

Hayat Hayat çetele tutmak değildir.Seni kaç kişinin aradığı , kimleri tanıdığın , kiminle evli olduğun demek de değildir.Kimi öptüğün , hangi sporu yaptığın veya kimlerin seni sevdiği de değildir.Hayat saçın , derinin rengi , nerede yaşadığın , kimin nesi olduğun veya hangi okulu...
  3. Hayko

1962 Ford Mercury 600

Arkadaşlar 1985-90 yıllarında bizde bu kamyondan vardı. Araç sonradan takılma bmc dizel motorluydu biz aldığımızda. Orjinali 6 silindir benzinli motormuş. Aracı yalnızca bikaç kişi kullanabiliyodu çünkü sürüşle ilgili bir sırrı vardı. Bu sırrı bilmek bize çok keyif veriyodu, çünkü yılların...

4. Hayko

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Arkadaşlar bu mahkeme kararı dikkatimi çekti paylaşmak istedim. - ADSL için telefon hattı almak zorunda mıyım? - Hayır teknik olarakta hukukende böyle bir zorunluluk söz konusu değildir. Ancak Türk Telekom size bunu bir datarma olarak sunabilir. Tüketicinin xxx xx 34 nolu telefon hattı...
  5. Hayko

Sakarya / Karasu

Selam Dostlarım, Karasu hakkında bir Karasu'lu olarak bende bir şeyler yazmak istedim. Ben İstanbul’da yaşamama rağmen her fırsatta soluğu Karasu’da alırım. Oranın ayrı kalamadığım bir güzelliği vardır. Doğası hala birçok yerden daha iyi korunmuştur. Özellikle insana huzur veren göl ve nehir...

6. Hayko

Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası

Herhangi bir trafik kazası sonrasında, bir hastaneye (özel veya devlet) gittiğinizde veya getirildiğinizde, size veya yakınlarınıza (2918 no'lu Trafik Kanunu Yasasını bilmediğiniz zannedilerek) : ''Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin'' teklifi ile...

7. Hayko

Sağlıklı mısınız, işte size 16 ipucu !..

Hastalığınızı gösterecek 16 ipucu Prof. Bale'ye göre, tırnaktan gözlere, doğum kilosundan avuç içine kadar vücuttaki her şey birer gösterge. O halde bir test yaparak ne kadar sağlıklı olduğumuzu anlamak mümkün. Bale'nin " İşte hayatınızı kurtaracak 16 ipucu" dediği test şöyle: Sağlıklı yasam...
  8. Hayko

Hayır, Ben Polisi Bekleyeceğim...

Siz siz olun böyle bir hanıma aldanmayın... !!! DİKKAT KADINDIR !!! Bir kadınla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken çarpisirlar. ikisinin de arabasi mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulurlar. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip...
  9. Hayko

Mutlumusunuz Test Edin. ( ^_^ )

:) MUTLULUK TABLOSU :) Evini bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan Bir çok arkadaşın var demektir Faturalarını ödeyebiliyorsan Bir işin var demektir. Pantolonun biraz sıkıyorsa Aç kalmıyorsun demektir. Gölgen seni izliyorsa Güneş ışığını görüyorsun demektir...

10. Hayko

Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim?

Üstadlarım & Arkadaşlar, Aranıza yeni katıldığımı tanışma bölümünde belirtmiştim. Çok geçmeden kararımı verdim bir "Cherokee XJ" almak istiyorum, ancak bulduğum araçlarla ilgili sizlerin de görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca birkaç ilanda 2500 cc manuel vitesli XJ var bu araçlar için de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR