Arama sonuçlarınız

1. Nevmeram

Çorum Kızılırmak Havzası Gastronomi ve Yürüyüş Yolu

Merhabalar, Bugün aldığım bir e-postada yeni bir yürüyüş yolunun haberi vardı. Çorum Kızılırmak Havzası Gastronomi ve Yürüyüş Yolu. Son derece güzel bir yürüyüş parkuru gibi gözüküyor. Benim incelediğim iki site var. http://www.gastronomiyolu.com/index.php ve...

2. Nevmeram

Konya'da Konaklama

Merhabalar, Bahar ayında Konya ve Karaman'ı gezmeyi düşünüyorum. Ancak aklıma takılan bir konu var. Konaklamayı çadırda yapmak istiyorum. Konya merkeze yakın bir kamping alanı var mı? Ben gezenbilir'de Konya Karatay Belediyesi'nin bir karavan parkı yaptırdığını okumuştum. Karatay belediyesine...
  3. Nevmeram

Temel birkaç soru...

Merhabalar, Kız arkadaşımla elimizden geldiğince yurt içi ve dışında gezmeye çalışıyoruz. Genelde tren, otobüs ya da otostop ile geziyoruz. Ancak bazen her yere ulaşmak mümkün olmuyor. Uzun zamandır aklıımızda bisiklet ile gezebilir miyiz fikri yatmaktaydı. Ancak öğrenci olduğumuz için sınırlı...

4. Nevmeram

Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

Merhabalar, Eminim milyon kere sorulmuştur. Ki gördüm, baktım, okudum ancak bilemiyorum. Haftalardır çadır arıyorum. Bu konuda tecrübeli olduğum söylenemez. Günübirlik doğa yürüyüşleri yaptım. Bir kaç kere kampta yaptım ancak çok basit çadırlarda. Amacım ilkbahar,yaz ve sonbahar aylarında...
  5. Nevmeram

Balkan Flexipass Rota Karışıklığı?

Merhabalar. Bu ara tatilde ortadoğu planlarım iptal olunca yazın kız arkadaşımla balkan turuna karar verdik. Gittik 5 günlük balkan flexipass biletimizi aldık. Ben Yunanistan'a vize başvurusu yaptım ve multi vize aldım. 14 Haziran gecesi otobüsle İstanbul'dan yola çıkacağız. 15'i sabahı...

6. Nevmeram

Suriye-Lübnan-Ürdün için tavsiye

Merhabalar. Ben 27 Ocak-11 Şubat arasında kız arkadaşım ile beraber Suriye, Lübnan ve Ürdün'e gitmeyi düşünüyoruz. İnternette, gezenbilir'de ve forumlarda okumadığım yazı kalmadı diyebilirim. Yalnız bir de kendi sorularıma özel cevaplar almak istedim. :) Gitmiş olan arkadaşların tavsiyelerine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri