Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni karavan arayısında oldugum şu günlerde kafamda olan bir projeyi tartısmamaya açmak isterim.
Kia Bpngo 2004 - 2006 model 2500 dlx kapalı kasa hatta frigo kasa yaklasık 100.000 km de araclar yaklasık olarak 13-17.000 tl civarında , kasalarının izolelı olması hatta bazılarında sogutma...
Sayın denizci arkadaşlar, bir konuda fikrinize ihtiyacımız var cevaplarsanız memnun oluruz.
Aşağıda resimleri görülen 3.5 metre tekneyi yelkenli olarakta kullanmak istiyoruz , bir arkadaşım tüm yelken donanımlarını tedarik etti. Ancak bu tekneler bildiğiniz gibi durgun su göllerde kullanılan...
Arkadaşlar ben karavanımın rengindende boyanın kalitesindende memnun değilim . Bu yüzden önümüzdeki yaza doğru kendim zevkime göre boyamak istiyorum . Bunu yapabilmek için kompresör vs. masrafların 500 tl . olacağı şeklinde ön bir fizibilitem var. Yapmak istediğim renk ise çöl kumu rengi , vede...
:) Landrover Defender kısmında aşağıdaki linkte ciddi ciddi bir evyapımı klima çalışması yapılıyor. Yazın bu sıcaklarında ilginç gelebilir , fikir üretebiliriz diye yazdım , ilgi duyanlarla konuşalım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59938.20
Selamlar
Erhan
Arkadaşlar Defenderın bu özelliğini yeni keşfettim .) belki bilenleriniz vardır ama ben bu sitedede hiç okumadım ne işe yaradığınıda bilmiyorum , bilenler varda açıklarsa memnun olurum . Kısacası Defenderda arazi vitesi Diferansiyel kilit konumuna alındıgında aracın dışından kontak anahtarını...
iyi gunler arkadaslar .,
Dunya cografyasina ve uzun mesafe kesif gezilerine merakli olan arkadaslarin cogunun takip ettigini dusundugum benimde Gezenbilir.com'da ogrendigim Sn.Ali Eric'in yapmakta oldugu dunya turu www.istanbul2istanbul.com sitesinde
takip edilmekteydi.
Su anda kusucusu ile...
İyi günler arkadaslar .,
2010 yılı Temmuz Agustos aylarında ailece bu turu yapmak istiyoruz. Mevsimin yaz olması itibariyle kuzey ülkelerine yapılacak en iyi karavan tur dönemi oldugunu öğrendim. Bu tura aklından geçiren katılımda bulunmayı düşünen arkadaşlara açık davette bulunmak istiyorum ...
İyi akşamlar arkadaşlar klasik bir vespa modeli olan px 200 sahibi arkadaşlar toparlansınlar fikir alış verişi yapsınlar diye bölümü açıyorum , herkeze hoşgeldiniz diyorum :)
Selamlar Erhan
Iyi aksamlar arkadaslar , bende karavanci ailenize yeni katilan uyelerdenim . Istanbul Yesilkoyde yasayan 2 delikanli babasi 50 yasinda, turizmci , emekli olsamda tam zamanli olarak su turlara baslasam nasil olur diye dusunen bir vatandasim :) Yaklasik olarak 1975 yilindan beri karavan dusleri...