Arama sonuçlarınız

1. aesmer

Olmadı Ne Zamanım Nede Param Yetmedi

satılık 1973 model tek kapılı benzinli muayenesi 9.ayda bitti zamanımın olmamasından dolayı uğraşamıyorum sigortası vergisi aralık verilmeden yatırıldı bir kuruş borcu yok çalışır yürür halde üstü brandalı lpg yeni takıldı 16000 tl harcadım ama senede 15 gün yetmedi yapamadım bu fiyata...
  2. aesmer

Series Üst Debriyaj Merkezi

anadolun üst debriyaj merkezi series e uyarmı ne dersiniz

3. aesmer

Series Kapı Değişimi

arkadaşlar benim aracımın 73 model kapı camları sürgülü yeni diğer tip camlı kapılardan takmak istesem uyarmı ölçüleri aynımıdır
  4. aesmer

yedek parça

arkadaşlar seriess II 1973 moedel komple 2,25 benzinli motor için conta takımı lazım nerden bulabilirim fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim

5. aesmer

hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz

babam için otamatik vites zorlu olmayan parkurlar patika yollar gibi yerlerde kullanabileceğimiz normal trfiktede yormayacak 25,000 tl ye kadar bir araç bakıyorum şu anda 1998 hyundai elantra var kullandığı ve yere yakın olmasından dolayı normal yol dışında altı vurmasın diye kıvranıp duruyor ne...

6. aesmer

bunu tanıyan varmı

iveco jeep yapmış ilk kez gördüm ama bu araç seriess ön göğüs vb parçalarıda uyar süper olur türkiyede de olsa
  7. aesmer

series lere uygun motorlar

arkadaşlar serieslerde kullanılan motor nedir birde bende 74 model seriess 2 2000 benzinli motor araca v6 eski ford motorlardan takmak istesem uyarmı? (yada uyan motorlar nelerdir)
  8. aesmer

1974 model seriess II

merhaba arkadaşlar elimdeki 1974 seriess II nin elektrik tesisatı komple eridi resmen. Kısa devre yapan bir yer vardı sanırım şimdi tekrardan komple elektrik tesisatını yenileteceğim. 1-Ortalama ne kadar tutar 2-Yaptırırken nelere dikkat etmeliyim (fazladan isteyeceğim soket vb.)

9. aesmer

Land Rover'ların Bu Güne Kadar Olan Modellerinde Hangi Motorlar Kullanıldı ?

land roverin tarihçesini hep görüyorum ama bu zamana kadar hangi modellerde hangi tip ve büyüklükte motor kullandıklarını bir türlü bulamadım bu zamana kadar land rover serilerinde kullanılan motorlar nelerdir.

10. aesmer

Series 88 için Jant ve Bijon ?..

ilk aldığım araç ve 4x4 ler hakkında hiç bilgim yok series 88 land roverim için jant ararken nasıl aramalıyım birde bunların bijolarını bulamıyorum üzerindekiler iyice paslanmış kime sorduysam git tornada çektir bunlardan bulamazsın dediler bir tane sini denemek için yaptırdım neredeyse yuvasını...
  11. aesmer

Defender 90 Toplamanın Maliyeti ?..

araca yapmak istediklerim kokpit değişecek km sayacı değişecek şu anda aracın üstü açık kapatılacak elektrik tesisatı ve şarz dinamosu değişecek karter muhafazası takılacak bunlar ne kadar tutar ve nereden bulunabilir yardımcı olursanız sevinirm

12. aesmer

Niğde ve Yakınlarında Defender Toplayan Varmı

Param ancak buna yetti Zar zor aldığım 1974 model tek kapılı land rower defender maka aracımın muayenesini yaptıramıyorum bu nodelin üstü açık olanı yok diyorlar oysa ön camı yatan üstü kapalı araç olurmu bilmiyorum bu neden le muayeneye sokamadım aracı aracım niğde de biraz toplanmasıda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri