Arama sonuçlarınız

1. defenderr25

Satılık Temiz 1.22 Oranlı Arazı Gurup Dişlileri

arkadaşlar 1.22 lik dişlilerim satılktır üç dişlidir 2 ay önce oto mekanik hüseyin ustadan aldım sagolsun temiz dişliler ama 35 lastikler geçti elime ondan 1.41 e geçiş yapıcam ilginelenler 05372400637 den ulaşabilir.

2. defenderr25

bir pumada erzurum da doguyor

arkadaşlar öncelikle herkese meraba sonunda bizde pumaya geçmeye karar verdik ve ankara yıldız sanayiden motoru temin ettik şimdi motoru üzerine koymaya çalışıyoruz fikir ve önerilerinize açıgız bir sorumda 1.21 oranlı dişlileri nerden nekadara temin ettiniz dişlilerden memnun kaldınızmı oem...
  3. defenderr25

seri 3 yedek parçası bulunur

elimde iki adet şanzuman. iki silindir kapagı .defransiel armudu .direksion kutusu ön aks karpuz kafalar kırank piston kolu yag pompası tiriger zainciri vedişlisi ve gergi mekanizması sipbop piyano sibop yayı kilidi kürpüratör kapagı karbiratör emme eksoz manifordu komple dispiratör dispiretör...

4. defenderr25

defendere bir tubo uygulamasıda benden

öncelikle herkese meraba kendi aracımın performansından memnun olmadıgım için turbo taktım 300km oldu şimdiki performansından memnunum sizlerle paylaşmak istedim.[attachment=1]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri