Arama sonuçlarınız

1. Bünyamin_01

niva ok 144 lastik aranmakta

yeni almış olduğum aracıma 4 adet ok 144 aranmaktadır.tel 05459390588.bünyamin kutlu.ayrıca nivaya uygun ofsetli jantta aranmaktadır bilginize

2. Bünyamin_01

ön koruma yan basamak arka koruma çeki demirli satılık

her araca olur küçük bir oynamayla olmayacağı araç yok yan basamağın birini ortadan kesilip ayarlanırsa nivaya olur daha büyük araçlar için ikisi uygundur arka korumada öyle üzerinde çeki demiride var basamak ve ön korumaya 250 tl diyorum arka korumayla beraber 400 tl sadece boyaya ihtiyacı var...
  3. Bünyamin_01

Nasıl Bir Telsiz Almalıyım

arkadaşlar off road gezileri için el telsizi almayı düşünüyorum ama ne alıcağımı bilmiyorum.fiyatı fazla olmamak şartırla bir marka tavsiye edermisiniz yalnız araçta şarz olan mesafesi uzun olan çok ağır ve büyük olmayan sorunsuzca diğer arkaşlarla görüşmebilme diğer özellikleri siz daha iyi...

4. Bünyamin_01

Adana, Aladağ, Acısu Kapızbaşı Şelalesi Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

24 mayıs aladağ acısu ve kapızbaşı şelelesi gezimizi tamamlamış bulunuyoruz.Bu güzel gezimizde bizlere eşlik eden osmaniye,mersin, ve tarsus ekibine vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederim dileğim herkesin keyif aldığı sıkılmadığı bir gezi olmasıdır, bu geziyi düzenleyen adanadan ben...
  5. Bünyamin_01

Osmaniye Zorkun Kar, Çamur, Off-Road Keşif Gezisi Duyurusu (3 Mayıs 2009)

evet arkadaşlar 2.gurup gezimizi fazla arayı uzatmadan sayın abimiz mustafa ERKİŞİ organizasyonunda osmaniye zorkuna yapıcaz gezimize ilgili aracı müsait olan adana,tarsus,mersin,antep,hatay ve çevre il ve ilçelerden herkes katılabilir katılımcı arkadaşların hazırlıklı gelmeleri önemle duyurulur...

6. Bünyamin_01

Orjinal Lada Niva Arayanlara ;

Selam niva tutkunları henüz yeni almış olduğum nivamı suzuki almak için satıyorum aracım 2000 modeldir boya yok sadece çamurluk ağızlarına fiber kılastan kabartma yapılmışdır ondan dulayı çamurluk ağızlarında boya vardır darbe yk, diğer hiç bir yerde boya yok, hidrolik direksiyon,bir aylık dört...

7. Bünyamin_01

Suzuki Aşkına Yardım

slm arkadaşlar son günlerde zuzukiye inanılmaz ilgim var sanırım aracımı satıp bir suzuki alcam yalnız suzuki hakkında bilgim çok zayıf sizden yardım istiyorum ben hem şehir içi hem arazide kullanıcam sizden isteğim parça fiyatları ,vergisi,yakıt bunlar ve bilmediklerim olumlu olumsuz...
  8. Bünyamin_01

Çamlı Yayla Baştepe Off-Road Gezisi Duyurusu (12 Nisan 2009)

12.04.2009 tarihinde, çamlıyayla baştepe ye günübirlik gezi düzenliyoruz, katılım sayısına göre buluşma noktası ayarlanacaktır, adana,mersin ve çevresinden katılmak isteyen ilgili arkadaşlara duyurulur. Şimdilik iki kişiyiz gezenbilir, yiyenbilir sevenlere duyurulur...
  9. Bünyamin_01

Lada Niva Sürekli Dörtçeker mi ?

slm gezenbilir ailesi yaklaşık iki aydır nivaya biniyorum yalnız bilmediğim bir şey var niva devamlı dört çekermi yoksa istenildiğinde mi dört çeker servise sordum sürekli dedi dörtçeker vitesi sadece kar ve çamurda patinaj yapmasını önlermiş doğrusu bumu bilen arkadaşlardan yardım

10. Bünyamin_01

Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

hafta arası karar verip pazar sabahı kar , temiz hava ve doğayla başbaşa şehrin gürültüsünden uzak kalmak üzere sevdiklerimle üzere yola koyulduk istikamet kızıldağ ve resimler, ayrıca yeni aldığım nivay ve test sürüşü

11. Bünyamin_01

Bu Da Benim Yeni Niva' m (Bünyamin_01)

slm arkadaşlar birbuçuk ay önce aldığım 95 nivamı hiç düşünmediğim bir anda değiştirdim,95 e yapmak istediğim her şey var bu araçta en önemlisi hidrolik direksion olması ve 2000 model olması ve çok orjinal tek sorun vergisi biraz fazla diyerine göre,birazda yakıt fazla ama olsun önemli olan...
  12. Bünyamin_01

Lada'mı Değiştiriyorum 95 le 2000 Arasındaki Farklar Nelerdir ?

selam gezenbilir ailesi yeni almış olduğum 95 nivamın modelini yükseltmeye karar verdim 2000 model ile yalnız 95 ile 2000 arasındaki olumlu ve olumsuzluklar nelerdir yardımınıza ihtiyacım var 2000 artıları şunlar hidrolik direksiyon, camlar otomatik arkada romork çekicisi ruhsata işli lpgli işli...

13. Bünyamin_01

Adana ve Çevresinde Gezi Yapmak İsteyenler ?..

Selam arkadaşlar adana ve çevresinde doğa tutkunu dağ bayır gezmeyi, yemeyi, macerayı seven arkadaşlar aranıyor. Bizde büyük bir iliz eminim adanada, da vardır off-road tutkunu arkadaşlar yazışalım tanışma gezileri düzenleyelim bilgilerimizi araçlarımızı tartışalım paylaşalım gezenbilir adana...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR