Arama sonuçlarınız

1. grsl06

t-max vinç

tüm gezenbilir ailesine selam. ürün t-max ın 2000 lbs lik vincidir 960 kg çekeri vardır. makara sistemi ile 2 tona kadar çıkarılabilir. samurai-jimny- lada niva ve üç kapı vitaralarda ve teknelerde kullanılabilir. almanyadan getirtmiştim.aracımı büyüttüğümden dolayı satıyorum.. hiç...

2. grsl06

silvestone mt 117 (31/10.50/15)

tüm gezenbilir ailesine selamlar lastikler sıfırdır. lastiklerin şeklini herkez bildiği için resime ihtiyaç duymadım.. küçük bir piyasa araştırmasından sonra sanırım en düşük fiyat garantisi diyebilirim.. kargo ve diğer bilgileri telefon ile görüşelim.. adet fiyatı 300 lira bol çamurlu...
  3. grsl06

Alınık.. suzuki samurai arıyorum.

arkadaşlar 90-93 arası maksimum 4-5 bin liraya kadar, kaportası önemsiz yürüyen ve motoru sağlam , uzun yada kısa şase fark etmez .. Suzuki Samurai arıyorum. satan yada yönlendirebilecek arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim . şimdiden yardımcı olan yada olmayan tüm gezen bilir ailesine...

4. grsl06

toyo tranpath s/u 265/70/15

pajerodan çıktı araç satıldığı için boşta kaldı diğer aracımıza da büyük geliyor. en az 1 sene daha iş görür diye düşünüyorum .. 2 mm diş kalınlığı vardır yarık sertleşme ve çatlağı yoktur. 4 adet sorunsuz toyo orjinal japon üretimidir.fiyat olarak 225 lira
  5. grsl06

Dizel Jeep

araç 2009 yılında komple toplanmıştır motor bakımı , yürüyen aksamı vs. hepsi elden geçmiştir defransiyeller tamamen sıfırdan yapılmıştır. 2000 dizel 4 silindir motor mevcut olup ,dişli oranları motor devrine göre değiştirilmiştir.. çok yakar çekmez gitmez çıkmaz demeyin , tam tersine çok az...

6. grsl06

3,2 Mıtsubıshı mi - 4,7 Cherokee mi

Sevgili gezenbilir üyesi arkadaşlar yeni bir araç alma arafesindeyiz. fakat 2 araç arasında gelip gidiyoruz ... ekonomi performans ve parça bakımından hangi aracı tavsiye edersiniz. Hem asvalt da hemde hafif offroad da kullanım için. Öncelikle dizel mi yoksa benzin/lpg mi. Hangi motorun...

7. grsl06

takaslı federal 31/10,50/15 mt az kullanılmış

arkadaşlar 500 km asvalt yüzü gördükten sonra araç değişikliği sebebi ile aracımızdan çıkardığımız 31/10,50/15 federal mt marka lastiklerimiz satılıktır.kesinlikle çatlak, balon patlak tamiri ve deforme gibi kusurları yoktur . en kısa zamanda fotolarınıda ekleyeceğim ... libety e göre at tipi bf...
  8. grsl06

Silverstone de Dev Kampanya

Silver stone 31/10,50/15 mt 117 geçici bir süre için 245 liraya düşmüştür. bütün off road cı arkadaşlara duyrulur... 33 lükler için de fiyat alabilirsiniz... lastikler sıfırdır.
  9. grsl06

Silverstone ve Federal mt Lastikler

silverstone mt 117 xtreme 33 ve 31 lik 15 janta göre ve federal mt. 31/10,50/ 15 ve 235/85/16 sıfır lastikler temin edebilirim 0 542 762 05 07

10. grsl06

Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )

arkadaşlar çamurda toprakta yüksek performaslı olan federal couragia mt lastikleri temin edebilir gönderebilirim fiyat uygundur...

11. grsl06

Acil MT İhtiyacı

ARKADAŞLAR SANIRIM ŞU ANDA TÜRKİYEDE CİDDİ BİR MT LASTİK SORUNU VAR İSTEDİĞİM EBAT VE DESENLERDE VE MARKALARDA KESİNLİKLE BULAMIYORUM BULAN DUYAN YADA GÖREN OLURSA ACİL HABER VERSİN ( SİLVERSTONE YADA FEDERAL 31X10,50X15 YADA 33X11,50X15)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri