Arama sonuçlarınız

1. duman

Suzuki Samurai Fotoğrafları

2. duman

Site Geçmişimizle Yüzleşelim; İlk Mesajım Son Mesajım...

arkadaşlar hep ilgimi çeken bir konu oldu nasıl üye olduk ve şimdi neredeyiz.ilk mesajımız neydi son mesajımız ne? ilk örneği ben vereyim hatta sitemizin bazı tanıdık simalarının çalışmasını da ben yapayım.umarım beğenirsiniz.

3. duman

Sofular Sahili Offroad Gezisi (25 ocak 2009)

Herkese merhaba...Bizim hikayemiz kurtların,kralların dönüp dolaşıp geldiği yerde başlıyor,Sofular'da.Pazar günü kralların sofrasında buluşup kendilerini yolcu ettikten sonra dört araç orman yolundan Sofular sahile vardık.katılımcılar Adem,Musa, Erkan,Hakan- Sertan kardeşler ve ben. gezi...
  4. duman

Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları

arkadaşlar orjinal tampona vinç uygulaması için bir yol...elinde alternatif uygulama, resim ve video olanlar ek yaparsa arşivimiz açısından iyi olur.

5. duman

Grand Cherokee (zj) Rock Sliders Uygulamaları

arkadaşlar araçlarımız için rock sliders uygulamaları.kendi aracımdaki uygulama fotolarını aracı yıkatınca ekleyeceğim

6. duman

Grand Cherokee ZJ Modeller İçin Telsiz Anteni Uygulama

telsiz anteni montajı için alternatif bir yol...
  7. duman

Jeep Grand Cherokee ZJ Roll Cage

arkadaşlar merhaba, aşağıda grand cherokee zj model araçlar için örnek teşkil edebilecek bir roll cage uygulaması var.fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.
  8. duman

Grand Cherokee ZJ Fotoğraf Albümü (Gezilerimizden)

zj severlere yeni yıl hediyesi...zj fotoğraf albümü...albüm gezilerimizden oluşturulmuştur.benim gözümden kaçan araç ve fotoğraf sahipleri ekleme yaparsa sevinirim.yabancı sitelerdeki zj resimleri değil site üyelerimizin yayınlanmış ya da yayınlanmamış fotoğrafları tercih sebebidir.iyi seyirler

9. duman

Jeep'den Landrover'a mı Yoksa Landrover'dan Jeep'e mi?

"yoksa dün defender sahibi olan bugün aracını satıp yarın cherokee alabilir" Önder bey bu söz bana da çok mantıklı geldi ;D ;D ;D şaka bir yana emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.ben bu haftanın gazıyla yazın yaptığım Karamürsel-İznik gezimin tekrarını düşünmeye başladım.bu pazar aksilik...

10. duman

Suçlu Baba!

Hürriyet gazetesinde okuduğum bir haberi yorumsuz aktarıyorum İngiltere’de 4 çocuğun ölümüyle sonuçlanan kazaya, babanın araçta yaptığı değişikliklerin neden olduğu ortaya çıktı. GEÇEN eylül ayında meydana gelen ve İngiltere’yi yasa boğan kazada, baba Nigel Grasham’ın kullandığı Land Rover...
  11. duman

Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

Sevgili arkadaşlar, uzun süredir değişik bir coğrafyada gezi yapmadığımdan mevcut parkur ve resim paylaşımına girmemiştim.Bugün 20.07.2008 pazar günü nasıl olduysa erken kalkıp körfezi dolaşarak Karamürsel'e eşimle beraber yola çıktım.Karamürselde türbeyi yaklaşık 200 mt geçince İznik yoluna...

12. duman

Kayışdağ Keşif Gezisi (06 Mart 2008)

Dün gece bir sürpriz yaparak dükkana gelen Yücel ve Korhan ile Korhan'ın baştan sona yenilediği mobydick test gezisi yaptık.Test için klasik mekanımız Kayışdağına gittik..... bu fotoğraf kardan kalma canı kokoreç çeken Yücelin kar yağsada Bahçelievler Bostancı hattı belgesi.
  13. duman

Denemeye Değer mi?

arkadaşlar dün bostancı sanayii de bir usta 5,2 olan aracımın arazi şanzımanına (ön kısmı için) 5,9 un ki takılsa daha iyi olur.arziyi daha iyi tutar gibisinden bir laf etti.gerçeklik payı olabilir mi.bilgisi,resmi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.neden diye sorduğumda 5,9 un daha kalın...
  14. duman

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

bu aksam sapancada kalacagimizdan ilk raporu ben vereyim.eve ilk giren biziz herhalde foto ekleyemeyecegim.buradaki makinada program mevcut degil.herzamanki gibi cok guzel bir gezenbilir organizasyonu oldu.hard offroadcularin pesinden giderken benim on shafti heba ettik.istanbula woswos ile...

15. duman

Off-Road Yarışı Darlık Parkuru (25 Kasım 2007)

bu hafta sonu dolu dolu geçmiş offroad yarışının darlık barajı parkuru bitiminde vinçsiz,telsizsiz,konvoysuz,kuralsız girdiğimiz ve çıktığımız yarış parkuru ve birkaç foto :) kimseye tavsiye etmiyoruz tabii ;D parkur araç 5,2 v8 yarışta takla atan bir araç fotoğrafçı parkurdan forolar
  16. duman

Grand Cherokee; Yükseltme Kiti Montajı Sonrası Oluşabilecek Sorunlar?

araçlarımızı yükseltmek için aldığımız kitlerin montajı sonrası karşılaşabileceğimiz sorunlar nelerdir.hangi organlara ince ayarlar yapılmalıdır.bilgisi ve tecrübesi olanların paylaşmasını umuyorum.
  17. duman

225/70/16R Yerine 245/70/16R

bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.gc v8 5,2 aracıma 245/70/16r bf goodrich at lastik taktım.lastikler bir yere sürtmüyor ama benim bu aşamada yapmam gereken başka işlemler var mı.rot falan gibi.birde araç lastik değişiminde bayaa yüklüydü aynı yükle ertesi gün kısa bir mesafede yol...

18. duman

Sapanca'dan Sevgiler - Tek Tabanca 5,2 Keşif Gezisi (16 Eylül 2007)

valla ben sapancada oldugumu yazmistim gelmesenizde istanbula donene kadar gezmeye ve kesfe devam saygilar
  19. duman

Akü Seçimi?

arkadaşlar, araçlarımızın önemli bir parçası olan akü için görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri