Arama sonuçlarınız

1. macir_ertan

Defender 90 Lastik seçimi

Selamlar eminim site içerisinde benim sıkıntıma cevap verecek birçok konu vardır ama o kadar acele bir durum ki arkadaş oradan yola çıkıyor ve Almanyadan gelirken sana ne getireyim diye sordu,bende dedimki bizim ata nal kısacası lastik.Markası belli Bf Goodrich olacak Mud-Terrain çelişkide...

2. macir_ertan

Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

Selam arkadaşlar Pazartesi günü ani bir kararla önceden aldığım ve aracımın içinde öylece durup duran ve son günlerde aracıma binen inen,etrafımdaki bilmeyen kişilerin(bu nedir?otomatik silahmıdır?demir kesme aletimi?...kriko dediğimde yalaaaaan) soru ve cevaplarıyla gözüme daha da bir batmaya...
  3. macir_ertan

Dacia'dan G klas modeli Tecdrah TTİ 1.5 dCİ 90 hp

Dacianın yeni G klas :) paylaşıldı ise affola,işte resimler

4. macir_ertan

95 Defender 90 yeni resimler

Selamlar aracıma ait birkaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim ayrıca arka sağ tekerleğin yani benzin dolum yeri tarafında rezervuara yakın bir yerde yeşil girişi olan bir hortum çıkmış nedir anlayamadım aldığımdam beri öyle yerine takmaya denediğimde hortum gevremiş ve çok az kısa olduğundan...
  5. macir_ertan

Yeni Defender 90'ım

Merhaba ben Ertan Çetin 5 sene aradan sonra tekrar merhaba sevgili büyüklerim ve küçüklerim iki tane Lada Niva biri 1990 model diğeri 2000 model,bir tane Daihatsu Feroza 1993 model gerçi Ferozayı iki tane Nivadan uzun yollar katettikten sonra şişen kafamı biraz sakinleştirmek amacıyla almıştım...

6. macir_ertan

Defender 110

selam arkadaşlar defender 110 aracım için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.aracım 91 model telekomdan çıkma düz dizel motora sahip.istanbulda bana önerebileceğiniz iyi bir usta rica ediyorum.çünkü okmeydanındaki İpek otoya servisine götürdüm itici kollar çıkma pompa(delphi)yağı tuzu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri