Arama sonuçlarınız

1. outlaw06

JEEP servislerinde öpülmek:)))

Ankarada malumunuz iki tane tanınmış Jeep servisi var.Acaba aramızda;hakkımı helal etmiyorum, kandırıldığımı biliyorum ama el mahkum birşeyde diyemiyorum diyeniniz varmı? -Balata değişimine mi gittiniz?Kesin disklerde bitmiş denir.Torna yapalım dersiniz, oooo torna kurtarmaz denir -Yağ...

2. outlaw06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Sevgili dostlar/kıymetli abilerim; 13/01/2013 tarihinde yapılacak 6. büyük etkinliğimiz için 3 nokta belirledik, lakin hava şartları nedeni ile herkesin rahatı için bu noktalara;pazar günü Mesut Köse ve Erkan Nezirle keşif yapacağız.Yer pazar günü net açıklanacaktır.Büyük ihtimal çamkoru göleti...
  3. outlaw06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 4. Büyük Etkinliği (09 Aralık 2012)

ANKARA OFFROAD VE OUTDOOR ETKİNLİKLERİ GURUBU 4. BÜYÜK ETKİNLİĞİ Yer :Işıkdağı/ Karagöl Tarih :09 Aralık 2012 Buluşma yeri :İstanbul yolu ;Şaşmaz kavşağını geçince TAYMEK önü Saati :08,30 (09,00 teker döner) Dönüş saati :16,30 KATILIM...

4. outlaw06

Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında

Bayram ertesi Ankaradan direk 4X4 ümle eşim, 1.5 yaşındaki kızım ve 6 yaşındaki oğlumla direk antalyaya inip ordan kemer,finike,kaş,fethiye,marmaris,muğla turu yapıp siz değerli üyelerin tavsiye ve tecrübeleri doğrultusunda kendimce ilk olacak-farklı bir tatil yapmak istiyorum.Çadır kampları...
  5. outlaw06

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

.

6. outlaw06

NAKİT ALINIK 97-98 ZJ 4,0 VEYA 5,2

SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ; 97-98 MODEL KAZASIZ, MOTOR , ŞANZUMAN , DEFF. , ELEKTRONİK AKSAM , 4 ÇEKER KUSURSUZ BAKIMLI , DERİLERİ TEMİZ ÇÜRÜK KANSERİ GİRMEMİŞ KALİTELİ LPG Lİ ZJ ARIYORUM.MAKSİMUM 16-17 BİN NAKİTLE ALMAK İSTİYORUM.BU ARADA AKIL DEĞİL ARAÇ İSTİYORUM:) VARSA ARACINIZ YAZINIZ...

7. outlaw06

ANKARADA DOLU TAMİRİ YAPTIRAN VARMI?

2 sene önce; 2009 da sıfır aldığımız Honda Cıvıc aracım Ankara Pursaklarda doluya tutuldu ve ciddi derecede dolu izleri var.Ankarada daha önce dolu tamiri yaptıran varmı?Yaptığım araştırma sonucu şaşmaz da selami ustayı tavsiye ettiler ve 1,000 tl ye anlaştık, fakat geri dönüşü olmayan bir...
  8. outlaw06

Taksici, c ci, j ci arkadaş; Ambulans mısın cenaze aracımı?Azcık saygı lütfen!

Başkentte yaşıyorum ve trafikte nerde olurlarsa olsunlar, hangi şartlarla olursa olsun sadece ve sadece geçiş üstünlüğü kendinde sanan, yol ortasında 1 km lik yolda en az 30 kere durup yolcu indirip bindirirken bir kere bile kenara çekmeyen, en ufak bir uyarıda saldırgan bir tutum sergileyen tüm...
  9. outlaw06

Ankara Öveçlerde Emlak Bürosuna Bayan Müşteri temsilcileri

Selam.8 yıldır aynı yerde aynı kadro ile faaliyet gösterdiğimiz emlak ofisimize bayan çalışma arkadaşları arıyoruz. -İnsan ilişkileri kuvvetli -Aktif araç kullanabilen -Her ne kadar Bağımsız çalışacak olsada sabah 9 akşam 19,30 mesaisine genel anlamda uyacak -Bir maaşla yaşamayı değil, yüksek...

10. outlaw06

X5 3,0 LPG YAKIT SARFİYATI? KULLANAN-ÖLÇEN VARMI?

2 hafta kadar evvel aldığım 2000 model 3,0 motor x5 lpg de defalarca ölçmeme ve iyi yerlerde ayar yaptırmama rağmen 50 tl ile 86-88 km yi geçmiyor, lpg bitiyor.sürekli shell den yakıt alırım.(zaten tüm lpg ustaları shell yada opet öneriyor).aracım km de 570-580 krş yakıyor.birkaç kişiden 480-500...

11. outlaw06

Edremitte bu yaz nasıl geçer? :)))

İşlerim nedeni ile bu yaz boyu nasipse edremitte olacağım.2 hafta kadar önce sadece 3-5 saat ilk defa edremitte bulundum.Klasik ve şirin bir ilçe.İlk izlenimim bu.Ama ne yapılır, günler nasıl geçer, ne nerdedir vs. hiçbir fikrim yok.:)Bilgisi olan paylaşsın lütfen
  12. outlaw06

X5 AMFİ ARIZASI YARDIM!

Müzik sistemi belli bir volume kadar normal çalışıyor.Ama sesi fazla açınca seste kesme yapıyor.Amfiden miş.Tavsiye edilen bir yerle görüştüm 1 yıl garantili 550-600 tl dedi tamirine.Çok para.Bu paraya çok kaliteli sıfır amfiler var:)Ankarada mantıklı fiyatlara sorunumu çözebileceğim tesisatçı...

13. outlaw06

2009 fiorino ve 2007 albea m.jet araçlarım satılıktır(Ankara)

2009 model stil paket (ön sis,mp3 çalar,özel ön tampon,park sensörü,tavan rayı) ve ayrıca abs,klima,yol bilgisayarı,yükseklik-derinlik ayarlı direksiyon,merkezi kilit vs özelliklere sahip aracım hatasız olup sadece arka bagajın uç kısmında lokal boya vardır.Fiyatı 23,500 tl dir 2007 model albea...
  14. outlaw06

Bay / Bayan Emlak Danışmanı Aranıyor

Ankara Çankaya Öveçler 4. caddede bulunan 28 yıllık tecrübeye sahip bir firmanın temsilcisi olduğumuz 7 yıllık emlak büromuza bay/bayan çalışma arkadaşları aranıyor. Son yılların gözde mesleği emlak danışmanlığı ve emlakçılık konusunda deneyimli veya istekli tüm arkadaşları bekliyoruz...
  15. outlaw06

1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması

Herkese selamlar.Benim gibi yakıt konusunu kafaya takanlar vardır herhalde forumda.Daha önce megane dci ve clio dci kullandım.Özellikle clio dci ile (zaten aynı özellikte motorları) çok ciddi ve zamana yayılmış ölçümler yaptım.clio ile full depo uzun yolda 1110-1150 ve 1160 km yol yaptığım...

16. outlaw06

Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?..

selam.2005-2006 model albea veya palıo 1,3 multijet kullanan arkadaş varmı?yakıtı hakkında herkes kafadan bişey atıyor.lütfen şehir içi ve şehir dışında bizzat kendisi ölçüm yapış bilgi sahibi arkadaşlar yazsın.kimi şehir içi 120 krş, kimi 190 diyor.kimi şehir dışı 90 krş kimi 170 kuruş...
  17. outlaw06

Makul Fiyata Temiz!!! 96-97 ZJ Bulmak İmkansız Herhalde

tüm çabalarıma rağmen temiz bir 96-97 jeep bulamıyorum.en temizi diye servise götürdüğüm araçta bile 2-3 bin tl minimum masraf çıkıyor.sıralı lpg li ve çok bakımlı 96 modelini yakın tarihte zar zor 13000 tl ye sattığım için de şimdi 16-17 bin tl vermek istemiyorum.buradaki arkadaşların çoğu bu...
  18. outlaw06

96-97 ZJ Jeep Arıyorum

96-97 model masrafsız jeep cherokee arıyorum.ankaradayım.2001 model siena aracımla takas olursa üzerine para verebilirim.ya da fiyat uygun tutulursa nakitte alabiirim.(piyasayı uzun süredir takip ediyorum.uçuk rakamlar isteyenler msj yazmasın lütfen.bana göre gerçekten çok güzel bir araç ama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri