Arama sonuçlarınız

1. Serkan Yayla

1989 model otomatik pajero hk. bilgi

Merhaba arkadaşlar Şuan kullandığım binek aracımla bir pajero takası yapmak üzereyim forumu araştırdım fakat otomatik pajero hakkında bir bilgi bulamadım bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

2. Serkan Yayla

Makaslı Araçları Yükseltme

merhaba internette gezinirken japon bir sitede araçları özellkle makaslı araçları güzel bir şekilde yükselttiklerini gördüm linkini veriyorum ustalarımız için belki bir kaynak olabilir.. saygılarımla http://www.weekendhobby.com/thai2market/question.asp?group=offroad&page=5&id=2973
  3. Serkan Yayla

İzmir - Ürkmez Barajı Kamplı Gezi Duyurusu (27-28 Mart 2010)

Arkadaşlar uzun zamandır Ürkmeze kamp kurmayı düşünüyordun bu hafta sonu baraj kenarına kamp kuracağız ayrıntılı bilgiler Yer : Menderes Ürkmez Beldesi Ürkmez DSİ Baraj gölü Tarih : 27-28 Mart 2010 27 Mart Buluşma : Menderes Yolu Küçük Ev Restaurant Önü ( Menderes yoluna girince yaklaşık 500...

4. Serkan Yayla

İzmir'de Kamplı Offroad Gezisi Duyurusu (6 - 7 Mart 2010)

Arkadaşlar Merhaba İzmirde yağan yağmurlar sonucu dağlarımızda güzel su vede çamur bulunmaktadır. Bu hafta sonunuda değerlendirelim diyoruz. Daha önceden Limontepe den Teleferik dağının arka sırtlarına bir keşif gezisi düzenlemiştik. Bu hafta sonu kamplı bir gezi düşünüyoruz. Güzergah...
  5. Serkan Yayla

Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi

Gezımız kazasız, sorunsuz camura batamadan bıttı. :) Gezi ıle ilgili fotograflar en yakın zamanda eklenecektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri