Arama sonuçlarınız

1. horse

Thule Marka Arazi Aracına Uygun Port Bagaj

Thule marka port bagajımı ve eğer istenirse port bagaj ayaklarıyla birlikte satıyorum.Neredeyse hiç kullanılmamıştır. Port bagaj fiyatı 350 TL, ayaklarıyla 500 TL.dir.Tel: 532-6244846

2. horse

Ruhsatta Arazi Aracı Yazanlara Sefer Görev Emri

Önümüzdeki günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü 4x4 aracı olanlara sefer görev emri tebliği göndermeye hazırlanıyor diye haberler var.Detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen.
  3. horse

Mükemmel Kalitede Avcı Çantası

Dededen toruna dahi geçebilecek mükemmel kalitede yan avcı çantası.Hakiki deri ve A kalite işçiliğin konuştuğu ithal av çantasının değişik özellikleride var.Fiyatı 350 TL'dir.Telefonum:532-6244846

4. horse

Columbia Outdoor Ve Avcı Ceketi

Yurtdışından beğenerek getirttiğim ceketi büyük geldiğinden satıyorum.Bedeni XL dir.Telefonum 532-6244846 Fiyatı 350 TL'dir.
  5. horse

Grand Vitarama Yeni Papuçlarım

Alacağım lastik konusunda kararımı Cooper S-T 205 80R 16 olarak karar verdikten sonra sipariş verildi.Ertesi gün lastikler geldi ve ilk görüntüler

6. horse

Satılık Federal Mt 205 80r16

AT'ye geçeceğimden satıyorum.Yaklaşık 6000 Km kullanıldı.Lastik dişlerinde erime,delinme ve yırtık söz konusu değildir, fiyatı 4 adedi 600 TL'dir.Kargoyla göndermiyorum, lastikler Gemlik'tedir bizzat teslim edeceğim.Tel:532 6244846 Pazarlık yoktur.

7. horse

2004 3 kapı Grand Vitaraya 225 75R16 Lastik Deneyen Var mı ?

Evet arkadaşlar, konu başlığındanda anlaşılacağı üzere 2004 model 3 kapı Grand Vitaram var.3.4 cm getle yükseltme yapıldı.Üzerinde şu an 205 80R16 ebadını sorunsuz kullanıyorum.Lastik ebadını biraz daha büyütüp 225 75R16 ya geçmek niyetindeyim fakat sürtme yapabileceği endişesi taşıyorum.Aynı...
  8. horse

Bursa'da Off Road Oyunları 27-05-2012

Arkadaşlar yer Tüyap Fuar Alanı civarı.Tarih 27-05-2012 Pazar.
  9. horse

2004-2005 Grand Vitaraya MT Lastik

2004-2005 Grand vitaraya 215 75 R16 Silverstone MT lastik takıpta kullanan var mı acaba ? Merak ettiğim yükseltmesiz çamurluğa sürtme yapıp yapmayacağıdır.Yada kaç cm yükseltme yeterli geleceğidir.

10. horse

2004 Model Grand Vitaraya Yükseltmesiz Takılabilecek En Büyük Ebat

2004-2005 3 kapı Grand Vitarasına yükseltmesiz 205 80 R16 veya 215 75 R16 Deneyen var mı acaba ?

11. horse

97 Model 3 Kapı Terranonun Orjinal Lastik Ebadı Hakkında Yardım

1997 Model 3 kapı Terranonun orjinal lastik ebadı nedir ve yükseltmesiz en fazla kaç ebat lastik takılabilir ? Teşekkürler

12. horse

Arka Tampona Vinç

2004 model önceki kasa vitarasının arka orjinal tamponuna vinç taktıran var mı? Varsa resimlerine baka bilirmiyiz ?
  13. horse

Satılık 5 Kapı LPG.li 2000 Model Vitara

Araçta 4.5 cm yükseltme, Warn marka manuel aks kilidi, 235 75 R15 ebadında Federal MT lastikler, poıneer cd çalar mevcuttur.186.000 km de olup değişeni yoktur.Saksı düşmesi sonucu ön kaput ve tavan yetkili Suzuki Servisinde boyanmıştır.İstenirse resimleri mevcuttur.Araçta hiçbir masraf...
  14. horse

Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Evet.Vitaranın orjinal tamponuna vinç nasıl takılır ve görüntü nasıl olur ? Ya da çelik tampona daha mı iyi olur ? Çelik tampon montajı söz konusu olduğunda vinç şaseye kaynaklanan tablaya mı takılıyor yoksa çelik tampona mı takılıyor ? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını ve varsa...

15. horse

Vitaranın Orjinal Tamponuna Vinç Takılır mı ?

Evet.Vitaranın orjinal tamponuna vinç nasıl takılır ve görüntü nasıl olur ? Ya da çelik tampona daha mı iyi olur ? Çelik tampon montajı söz konusu olduğunda vinç şaseye kaynaklanan tablaya mı takılıyor yoksa çelik tampona mı takılıyor ? Bu konuda tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarını ve varsa...
  16. horse

Vitarada Difransiyel Askı Takozu Montajı Sonrasındaki Sorunlar

Merhaba.. 2000 model 5 kapı 1.6 jlx vitaramı 4.5 cm get ile yükselttim.Arka difransiyelide aynı ölçüde aşağıya aldım.Fakat daha sonra aracı maximum artıkılasyona girdiğinde egzoz şafta sürterek müthiş bir gıcırtıya sebep oluyor.Bugün egzozcuya gidip ayar çektirdim fakat bir değişiklik...
  17. horse

Yeni Grand Vitara 3 Kapı Çekiş Sistemi Hakkında

Merhaba . Epeydir kafamı meşgul eden bir soruydu.Aşağıda resminide vereceğim aracı kullanıpta bilgi veren olursa mutlu olacağım.Bu araçlar sürekli 4 çekermi yoksa önden çekiş olup patinajda arkalarmı devreye girp 4 çeker oluyor. 5 kapı olanların sistemini biliyorum fakat bu 3 kapılar bir muamma.

18. horse

2000 Model Satılık Vitara

Daire alımı sebebiyle uzun zamandır kullandığım vitaramı satıyorum.Araç hiç masrafsız olup çoğu bakımları yeni yapılmıştır.
  19. horse

Dacia Duster 4x4 Satışa Başlandı

En ucuz 4x4 olacağı iddia edilen Duster fiyatları belli olup satışa başlandı. 4x2 Benzinli 29.900 TL den 4x4 Benzinli 35.900 TL den başlayacak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR