Arama sonuçlarınız

1. jeepXJ

Profosyonel Dalış Malzemesi(sıfır)

Arkadaşlar dalış malzemesi bir arkadaşıma aitdir kullanılmamış A dan Z ye herşeyi var ilgilenen olursa yardımcı olurum. Hulusi SARAL 05322814147

2. jeepXJ

xj ön cam neden buhar yapar.????

xj ön camı orta bölümde cam buharlaşıyor. kalorifer hava cıkışlarının üstündeki çıkıştan buhar sızıntısı var kokusuz...neden??
  3. jeepXJ

95 zj arka tampon ucundaki reflektör varmı? kullanılmış veya sıfır 2 adet

95 model zj si olan arkadaşımıza lazım

4. jeepXJ

jeep wrangler jant lastik 5 adet takım 235 75 15 Goodyear wrangler a/tr lastik

çok az kullandığım 5-6 bin kmde 2007 üretimi lastik ve jant ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır 5 adettir stepne kullanılmamıştır.. Hulusi 05322814147
  5. jeepXJ

G.Cheroke 4.0 laredo Ankara'daki aracı bilen varmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yeni-kasa-4-0lt-laredo-garaj-araci-ve-tertemizdir-41248291/detay uzun zamandır bakıyorum bazı kaygılarım var acaba sizde ayni şeylerimi düşünüyorsunuz.arac sanırım istanbuldan gitti.??

6. jeepXJ

2001 grand cherokee 3.1 tafsiye edermisiniz ????

sizce nasıl bir araç tafsiye edermisiniz.araç az kilometre yapmış bakımlı motor sorunu yok 30 bin tl cıvarı

7. jeepXJ

Cherokee Oksijen Sensörü

Arkadaşlar benim aracımda oksijen sensörünün dağımış olduğunu fark ettim hatta gaz verince sesin çatlak olduğunu fark ettim..bu nu ustalar fark edemedi ben boldum.tamirciye gitmden kendim değiştirecem orjinal parça 100 dolar cıvarı olduğunu söylediler. yani şunu demek istiyorum maalesef bizi...
  8. jeepXJ

Vitara Nasıl Bir Araç?

http://www.sahibinden.com/31_000km_de_2008_model_temiz_tamamen_orjinal_suzuki_grant_vitara-16WQQaXQQ15176352WQQpXQQdisplayitem
  9. jeepXJ

91 Xj'de Kilitli Diferansiyel Var mı?..

Benim aracımı lifte kaldırdım arka tekeri döndürüyorum diğer teker dönmüyor.Bu olayı sorduğumda olma olasılığı olduğunu açıp bakmak gerekiyor.az bir maliyetle tamir takımıyla çözülebilir.kilit balatası vs...ne dersiniz??

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR