Arama sonuçlarınız

1. lionehart

Vinç İçin Uzaktan Kumanda Montajı

slm ali Express sitesi üzerinden çinden siparişini verdiğim vinç için uzaktan kumanda setim bugün elime ulaştı ve bugün montajını gerçekleştirdim cok iyi eklonomik ve kaliteli bir urun her türlü vince kolayca montaj yapılabilecek unıversal bi ürün 30 metre den kumanda imkanı cift kumanda alıcı...

2. lionehart

Skystar Çekiş Problemi

2009 model 0 aldıgımız şu andaki 14000 km deki aracımızla bu yaz karadeniz turu yaptık malum bizim oralar 2000 m üstü rakımın 2500 m den daha yüksek olduğu yerlerde araç sanki arkadan biri çekiyormuş gibi gitmiyor 1 viteste gaz veriyon boğuluyor kalıyor yarım debriyaj yapıyon kokudan durulmuyor...
  3. lionehart

Bor Power Kullanmalımıyım?

merhabalar 2009 model 4000 km de o nıssan skystar bir aracım var bu araca bor power isimli katkı maddesini denemek istiyorum artısı eksisi nedir kullanan bilen varmı zararı olurmu yararı olurmu

4. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)

30 agustos sabahı 5.30 da llionehart lada niva ve sadness77 daihatsu terios ile birlikte yalova shell istasyonunda bulusulup bursa gürsu bursa çimeno aroma su istikmetine doğru yola cıkıldı keyifli bir gezi başlamış oldu fotoğraflar
  5. lionehart

Dağlar Otomotiv (Lada Servisi) - Yalova

yalova sanayi yukarı kesimde mekanik konusun da deneyimli servis sevket dağlar dağlar otomotiv yalova kirazlı sanayi 05355067932

6. lionehart

Ford mu? Nissan mı?

merhabalar bir tane pik up almak istiyorum 0 2010 model siz olsanız ford ranger 2500 146 beygirmi yoksa nissan skystar sss 2500 motor 168 beygir mi alırdınız hangisi daha kullanışlı artı ve eksiler neler

7. lionehart

En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel.

şimdi racıma vinç taktırmak istedim ama 1000 lira tamponlar 600 jel akü 600 çift sarj sistemi 300 mühendisler odası proje çizimi 250 işçilik 250+ 40 (elektirikçi) tüv muayene 125 eeeee 3165 lira ediyor acıkcası hayatımda bir kaç kere kullanıcağım bir alet için acıdım bu paraya ama vinçte...
  8. lionehart

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

bir pazar sabahı suzki ve niva kardeşliği ile başlayan bir gezide 12:00 da buluşuldu yalova üzerinden çınarcıga geçilip ordan teşvikiye ve delmece yaylası rotası üzerinden amtlu ve esenköy ile yalovaya geri dönüldü işte fotolar
  9. lionehart

Otomatik Vites Vitara Hakkında ?..

otomatik vitara vites topuzu yanındaki üzerinde a-pdüğmesinin hangi durumlarda ve ne işe yaradığını açıklarsanız çok sevinirim küçük kolu 4x4 l ye aldığımız zaman otomotik vitesi de l moduna mı yoksa 2 modundamı kullanmak lazım

10. lionehart

Pathfinder mı, Opel Frontera mı?

Merhabalar lada niva aracım var aracımı büyütmek istiyorum hayalim 3.3 parfinder ama oda şu an beni aşıyor onun yerine frontera 2.0 spot onun fiyatı 12000 tl opele gücüm yeter ama partfindere 1 sene daha beklemek gerekir sizce opelmi nissanmı opel hakkında hiç bilgim yok

11. lionehart

Lada 4x4 Satılık

93 model 77000 de niva satılıktır sahibinden de yalova diye aratılabilir keyfe keder boya ister 05358597006 resimleri boyutları küçültemediğim için veremedim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri