Arama sonuçlarınız

1. VforVendetta

Karanlıkta Dans; Dancer in the Dark (2000)

[center] KARANLIKTA DANS Dancer in the Dark Yönetmen: Anders Refn, Lars Von Trier, Robby Müler Senaryo: Lars Von Trier Yapım: 2000, İsviçre-Danimarka Tür: Dram, Müzikal IMDB Puanı: 7.8/10 29,814 Oy Oyuncular Selma Jezkova - Björk Kathy - Catherine Deneuve Bill Houston - David Morse Jeff -...

2. VforVendetta

Koro; Les Choristes (2004)

[center]

3. VforVendetta

Off-Road Best Games (PC CD-ROM Oyun)

Gerçi siz "Gerçeğini yapıyoruz, sanalına ne gerek var!!!" diyeceksiniz biliyorum. Zaten ben de sizin için yazmadım ki bunu buraya, kendim için yazdım. Ben korkağımmm yanii ne yapimmmmm... Korkağız diye Off-Road yapmayalım mı yaniiii... Aaaaaa :o :-\ :-[ Off-Road Aksiyonun tam ortasına...

4. VforVendetta

Yeni Çıkan Kitaplar

EKİM AYINDA ÇIKAN KİTAPLARDAN 1. Yedi Kapılı Kırk Oda Murathan Mungan Metis Yayıncılık, Ekim 2007 Murathan Mungan'ın Kırk Oda kitabı ilk kez 1987'de yayımlanmıştı. Yazar daha o sıralar, zaman içinde kırk öyküden oluşacak bir büyük toplama çalıştığını söylüyordu. 1999'da Üç Aynalı Kırk Oda...

5. VforVendetta

En Çok Satan Kitaplar - Gündemdekiler

EKİM AYI EN ÇOK SATAN KİTAPLAR LİSTESİ 1. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları J. K Rowling Yapı Kredi Yayınları, Ekim 2007 Yapboz bu kitapla tamamlanıyor! 1997'de ilk kitabı, Harry Potter ve Felsefe Taşı yayımlandığından beri milyonlarca okuyucuyu peşinden sürükleyen Harry Potter dizisi artık...
  6. VforVendetta

Hangi Kitabı Okuyorum?

Kitap okumak, olmazsa olmazlarımdan birisidir ve bunu asla bir hobi olarak görmüyorum, bu benim için tamamen bir gereklilik, bir bağımlılıktır. Öyle ki Seneca'nın şu sözü her zaman kitaplarımla aramdaki ilişkiyi en güzel anlatan sözdür; Kitapsız yaşamak; kör, sağır, dilsiz yaşamaktır. Fazla...
  7. VforVendetta

Yağmurdan Önce; Before The Rain (1994)

[center]

8. VforVendetta

Çikolata; Chocolat (2000)

[center]

9. VforVendetta

Memleketimden İnsan Manzaraları...

Keşan'dan bir hamarat beyefendi :) bu resmi arabadan çektim :( o yüzden tam ortalayamamışım, çok iyi olmadı bu yüzden ama olsunnn... paylaşmak güzeldir :) kendi eleştirimi de yaparımmmmmm işte :)
  10. VforVendetta

Deniz ve Mehtap Sordular Seni Neredesinnnnn :)

Geçen hafta sonu tatilimden deniz manzaraları :) (Hakan sen istersen begenme, ben zaten guzel çektiğimi iddia etmiyorum, sadece tatilimi sizlerle paylaşim dedimdi :-\ :-[ :P :) ) bu deniz degil ama birazdan deniz olacak :) deniz olmak üzere demiştim dimi deniz olacak diye :D

11. VforVendetta

Kar ve Kış Fotoğrafları... Kar Meleği de Olurrrr :)

ben kış aylarını çok severim, ama öyle yavan kış degil, kış dediğin karlı olacak ona gore... Diyorum ki biz şimdi buraya kar, kış, vs. fotoğraflarını ekleyelim... Bir deeeee acaba sizler kar meleği (snow angel) bilir misiniz... Ben kar meleklerini de kar meleği yapmayı da çok severim.... İşte...
  12. VforVendetta

Tarihi Binalar

tarihi binalar, eskimiş evler.... hepsi burada bakılmak için sizi bekliyor olacak :)
  13. VforVendetta

Sonbahar ve Ağaçlar

Sevgili arkadaşlar tüm sonbahar ağaçları buraya... sarı (lacivert ağaç olmaz ama ben sarı ile laciverti ayrılmaz muhteşem ikili olarak gördüğümden ve onları böyle yanyana sevdiğimden buraya ekledim) kırmızı, dökülen, dökülmüş, dökülmekte olan, uçuşan yapraklı tüm sonbahar ağaçları ...

14. VforVendetta

Gökkuşağı Fotoğrafları

Ben bu başlığı İstanbul'da Gökkuşağı degil de Gökkuşağı olarak açmayı uygun buldum... Böylece istanbul dışından arkadaşlar da gökkuşağının güzelliğini bizlerle paylaşabilirler..... Sevgilerimle...

15. VforVendetta

Ruhlar Evi; The House of the Spirits (1993)

[center]
  16. VforVendetta

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

(Bu görüntünün olduğu sahne, filmin en komik sahnelerinden birisiydi, eklemeden edemedim) :)[/center]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri