Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adıma Faturalı ,Sadece muayenehanemde kullandığım ,araç ve başka yerlerde kullanılmamış Kenwood TM-D710 E hiçbir arızası olmayan ve şimdiye kadar da hiç arıza yapmamış cihazım satılıktır.
cihaz dual bant olup cross özelliklidir.UHF ve VHF Kanalını aynı anda dinleme yapabilirsiniz.GPS takıldığı...
2006 model ve sonrası L200 triton modeli için ön helezonlar üzeri 3.5 cm lik getler satılıktır.
Kendi aracımda kullandığım getleri satıyorum.Sadece helezonlar sökülüp üzerine monte edilecek.ölçülerinde ve kullanıma hazır.
sağ ve sol olmak üzere iki adet demir olup, yüksekliği 3.5 cm dir.aracın...
Aynı konuyu garaj kısmında da açtım ancak cok acil ihtiyac olunca bir de burada açayım dedim.
Bir arkadaşımın aracı için ,98 vitara v6 2000motor manuel, gaz kelebek pozisyon sensörü arıyorum
ruhsatta yazan motor no:H20A152317
Parca kodu :hitaci AFH55M/13 7508 potansiyometre veya gaz...
Bir arkadaşımın aracı için ,98 vitara v6 2000motor manuel, gaz kelebek pozisyon sensörü arıyorum
ruhsatta yazan motor no:H20A152317
Parca kodu :hitaci AFH55M/13 7508 potansiyometre veya gaz kelebek pozisyon sensörü.
İlgili olan veya nereden bulacağımız hakkında yardımcı olabilecek...
Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan aracım ile ilgilenememiştim.Yaptığım değişiklikleri görsel olarak paylaşmak istedim.
-ön vinç tamponu henüz bitmedi.
-Arka çeki tamponu ben l200 lerin arka tamponunu hiç beğenmiyorum ,bunu çıkarttık ancak beğendiğim 1 tampon daha var onun resminide...
hi jack kirko almak isityorum. L200 4*4 pick up aracım var. hangi marka almamı tavsiye edersiniz.
1-tmax
2-jackall
3-netlift
48 inç mi alayım 60 inç mi? 48 işimni görür mü?
ilginiz için şimdiden teşekkürler.
bilmiyorum daha önce yayınlayan oldumu?ancak olduysada tekrarından bir şey olmaz....
2002 Dünya 3'cüsü olan Türk Milli Takımı'nı Türk Hava sahasında F-16'lar karşılamıştı..
Savaş uçakları dönemin milli oyuncularını selamlamak üzere uzun süre onlarla yan yana uçmuştu..
Savaşan Şahinlerin...
2009 model l200 dörtlü flaşör düğmesinin, bir şekilde arkadaki soketi kırıldı.içine yay gibi bir aksamı var.
servise sormadım ancak cıkmacılarda bile bir hayli pahalı.
nasıl temin edebileceğim hakkında bilgisi olan varmı?veya temin edebilecek bir arkadaş.
Teşekkürler.
Yalın..
Araç için gerçekten çok kazançlı ve dayanıklı bir anten.bilenlere sorarsanız 2 anten den birtanesini kesin sandiago 1200 derler.
2 tane 1.95 lik anten çubuğunun var.2 tanesini de orjinal paketi ile yollayacağım.2sindede eğilme bükülme yoktur.zaten oyle kolay kolay bukulecek eğilecek malzeme...
zetagi mod 202 cb 26-28mhz frekansında çift ibreli swr mt.
10w-100w-1kw da ölçüm yapar.
temiz sorunsuz bir cihazdır.
anten tuner swr de sorun yaşıyorsanız 1-1 çözümdür.kablo kesmeye ve çatıda anten ayarına son.
2 cihazımda ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır.
150tl.
Söylemeye gerek yok şu an piyasada bundan en iyi yok.
5/8 dalga boyunda 5 radyalli fiber çatı anteni. 5,27 mt.
26-28 mhz frekanslarında cb anten swr 1.2
kazancı 9.9 db
ağırlığı 2.6 kg
200 tl.
Sesimi uzaklara duyuramıyorum diye düşünüyorsanız tam istediğiniz cihaz.
Konuşma telsiz çıkış gücünüzü 200watt a cıkarın ssb ve fm modlu.
iki lambalı.çok az kullanılmış.
arızası olmayan temiz bir alet.
200 tl.
araç için mrf li 150 watt var oda 100 tl.
AM-FM-LSB-USB modları vardır.
üzerinden swr ayarı yapabilirsiniz.
araç içi kullanımlar için ekran orjinal yeşil ve turuncu cift renklidir.
rf kazanç-power,mic kazanç özelliği vardır.
gürültü bastırmak için hi cut vardır.
nb/anl tusu ile otomatik gürültü keser.
roger bip özelliği vardır...
1/4 ceyrek dalga cb catı antenimi ihitiyaç fazlası olduğu için satıyorum
Urun 3 radyallidir.
Urun cok iyi kondisyondadır
swr ayarı yapılmıştır.(1,2)
bobini su ve kar yağısına karşı izolelidir
ürün üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamıştır .orjinaldir.
CB Frekanslarında çalışmaktadır
ürün...