Arama sonuçlarınız

1. nitroces

Satılık -17 Ofset'li Jant-bfgoodrich Lastik

16 x 8.0 ET -17 ofsetli.Bijon aralığı 6x139.7 ölçülerinde ki 4 adet jant jant kapağı ve bijonlarını Satıyorum .Üzerinde BF Goodrich kullanılmış 265*75*16 ölçülerinde lastik vardır.Lastikler kullanılmış olup sağlamdır.İhtiyaç fazlasıdır. Bilmeyenler için -ofset aracın lastiklerinin kaportanın...

2. nitroces

Mitsubishi L200 2007-2010 Arası Camlı Kabin

resimdeki camlı kabin satılıktır yaklaşık 3 senedir kullanılmamaktadır.Üzerinde ki demir portbagajıile satılacaktır.Fiyatı 1000 tl dir.Fiyat sondur.
  3. nitroces

Satılık Kenwood Tmd 710 Vhf-uhf Cross Özellikli

Adıma Faturalı ,Sadece muayenehanemde kullandığım ,araç ve başka yerlerde kullanılmamış Kenwood TM-D710 E hiçbir arızası olmayan ve şimdiye kadar da hiç arıza yapmamış cihazım satılıktır. cihaz dual bant olup cross özelliklidir.UHF ve VHF Kanalını aynı anda dinleme yapabilirsiniz.GPS takıldığı...

4. nitroces

mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım

Mitsubishi L200 triton 4*4 80.000 bakım yaptıran var mı? Neler değişiyor ,ne yapılıyor, fiyat nekadar a çıkıyor bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.
  5. nitroces

Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri

2006 model ve sonrası L200 triton modeli için ön helezonlar üzeri 3.5 cm lik getler satılıktır. Kendi aracımda kullandığım getleri satıyorum.Sadece helezonlar sökülüp üzerine monte edilecek.ölçülerinde ve kullanıma hazır. sağ ve sol olmak üzere iki adet demir olup, yüksekliği 3.5 cm dir.aracın...

6. nitroces

98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü

Aynı konuyu garaj kısmında da açtım ancak cok acil ihtiyac olunca bir de burada açayım dedim. Bir arkadaşımın aracı için ,98 vitara v6 2000motor manuel, gaz kelebek pozisyon sensörü arıyorum ruhsatta yazan motor no:H20A152317 Parca kodu :hitaci AFH55M/13 7508 potansiyometre veya gaz...

7. nitroces

1998 vitara benzin kelebek pozisyon sensörü arıyorum

Bir arkadaşımın aracı için ,98 vitara v6 2000motor manuel, gaz kelebek pozisyon sensörü arıyorum ruhsatta yazan motor no:H20A152317 Parca kodu :hitaci AFH55M/13 7508 potansiyometre veya gaz kelebek pozisyon sensörü. İlgili olan veya nereden bulacağımız hakkında yardımcı olabilecek...
  8. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan aracım ile ilgilenememiştim.Yaptığım değişiklikleri görsel olarak paylaşmak istedim. -ön vinç tamponu henüz bitmedi. -Arka çeki tamponu ben l200 lerin arka tamponunu hiç beğenmiyorum ,bunu çıkarttık ancak beğendiğim 1 tampon daha var onun resminide...
  9. nitroces

Hi jack kirko yardım

hi jack kirko almak isityorum. L200 4*4 pick up aracım var. hangi marka almamı tavsiye edersiniz. 1-tmax 2-jackall 3-netlift 48 inç mi alayım 60 inç mi? 48 işimni görür mü? ilginiz için şimdiden teşekkürler.

10. nitroces

Sentetik vinç halatı yönlendiricisi

Sentetik vinç halatı yönlendiricisi arıyoruyorum.sanırım aliminyum bir parça.elinde olup değerlendirmek isteyen varsa görüşelim. Yalın Sümer.0532 4340850

11. nitroces

2002 Dünya 3. sü Millilerimizi Taşıyan Uçak ile F-16 lar arası Telsiz Görüşmesi

bilmiyorum daha önce yayınlayan oldumu?ancak olduysada tekrarından bir şey olmaz.... 2002 Dünya 3'cüsü olan Türk Milli Takımı'nı Türk Hava sahasında F-16'lar karşılamıştı.. Savaş uçakları dönemin milli oyuncularını selamlamak üzere uzun süre onlarla yan yana uçmuştu.. Savaşan Şahinlerin...
  12. nitroces

2009 L200 yedek parça

2009 model l200 dörtlü flaşör düğmesinin, bir şekilde arkadaki soketi kırıldı.içine yay gibi bir aksamı var. servise sormadım ancak cıkmacılarda bile bir hayli pahalı. nasıl temin edebileceğim hakkında bilgisi olan varmı?veya temin edebilecek bir arkadaş. Teşekkürler. Yalın..

13. nitroces

sandiaogo 1200

Araç için gerçekten çok kazançlı ve dayanıklı bir anten.bilenlere sorarsanız 2 anten den birtanesini kesin sandiago 1200 derler. 2 tane 1.95 lik anten çubuğunun var.2 tanesini de orjinal paketi ile yollayacağım.2sindede eğilme bükülme yoktur.zaten oyle kolay kolay bukulecek eğilecek malzeme...
  14. nitroces

zetagi mod 202 swr metre-anten tuner

zetagi mod 202 cb 26-28mhz frekansında çift ibreli swr mt. 10w-100w-1kw da ölçüm yapar. temiz sorunsuz bir cihazdır. anten tuner swr de sorun yaşıyorsanız 1-1 çözümdür.kablo kesmeye ve çatıda anten ayarına son. 2 cihazımda ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. 150tl.
  15. nitroces

President Black Pirate Fiber Anten5/8

Söylemeye gerek yok şu an piyasada bundan en iyi yok. 5/8 dalga boyunda 5 radyalli fiber çatı anteni. 5,27 mt. 26-28 mhz frekanslarında cb anten swr 1.2 kazancı 9.9 db ağırlığı 2.6 kg 200 tl.

16. nitroces

Zetagi 200watt lineer Takoz

Sesimi uzaklara duyuramıyorum diye düşünüyorsanız tam istediğiniz cihaz. Konuşma telsiz çıkış gücünüzü 200watt a cıkarın ssb ve fm modlu. iki lambalı.çok az kullanılmış. arızası olmayan temiz bir alet. 200 tl. araç için mrf li 150 watt var oda 100 tl.
  17. nitroces

President George sabit telsiz

AM-FM-LSB-USB modları vardır. üzerinden swr ayarı yapabilirsiniz. araç içi kullanımlar için ekran orjinal yeşil ve turuncu cift renklidir. rf kazanç-power,mic kazanç özelliği vardır. gürültü bastırmak için hi cut vardır. nb/anl tusu ile otomatik gürültü keser. roger bip özelliği vardır...
  18. nitroces

RG 58 50 Ohm'luk 23 mt Kablo

rg 58 50 ohm luk 23 mt kablo satılık metresi 1 tl dir.ARtar marka. toplam 23 tl. 2 tl den almışltım fakat telsiz yerdeğişikliğ yapmam gerektiği için 1 hafta kullandım şimdi satıyorum.

19. nitroces

5/8 5mt 29 cm cb Çatı Anteni

5/8 5.29 mt cb catı antenımı ihtıyac fazlası oldugu ıcın satıyorum. urun vhf uhv ıcın modıfıye edılebılır. ürün kondisyonu oldukca iyidir. urun fıyatı 50 tl dır .kargo alıcıya aittir.
  20. nitroces

1/4 Çeyrek Dalga Sabit CB Çatı Anteni

1/4 ceyrek dalga cb catı antenimi ihitiyaç fazlası olduğu için satıyorum Urun 3 radyallidir. Urun cok iyi kondisyondadır swr ayarı yapılmıştır.(1,2) bobini su ve kar yağısına karşı izolelidir ürün üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamıştır .orjinaldir. CB Frekanslarında çalışmaktadır ürün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.