Arama sonuçlarınız

1. Playmoon

Map Sensörü 0 Gösteriyor.

Merhaba. Delphi arıza tesbit cihazı aldım. İlk kullanımımda Map sensörü değeri 0 kpa gözüküyor rolantide ve gaz verince. Aracım Nissan navara 4x4 2006. Turbo 2 defa revizyon yapıldı hala ötme sesi geliyor sizce bundan olabilirmi. Ve sizce temizleme bu sensörü kurtarırmı yoksa uğraşmadan...

2. Playmoon

Satılık Camlı Kabin

Yeni aldığım aracımda üzerindeki camlı kabin satılıktır. Sahibinden ilan numarası #299248123 hardtop kabinle takas olur. Nissan Navara
  3. Playmoon

Katalizör Yardım

Merhaba Nissan Navara aracımın bir hata yaparak katalizörünü boşalttırdım. Şimdi araç soğukken bozuk turbo sesi gibi ötme yapıyor. Turboda sıkıntı yok. Egzozcu katalizör boş olduğu için geliyor dedi. Sizcede öğlemidir yoksa turbomu ötüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

4. Playmoon

Hava soğutmalı..mı?

Merhaba aslen off-road meraklısıyım fakat gezmek için başlangıç düzeyinde motor almak istiyorum başlangıç için mondial 250cc hava soğutmalı düşünüyorum. hava soğutmalı olduğunu bastıra bastıra söğlüyorum çünkü uzun yolda sıkıntı yaratırmı bilmek istiyorum. Beni bu konuda aydılatırsanız...
  5. Playmoon

Mat Gri Frontera

Benim aracı mat gri boyatmayı düşünüyorum. Birde kaputu fiberle bombeleştiricem sizce nasıl olur.

6. Playmoon

Esrot Burcu

frontera sağ esrot bucu nerden bulurum uyumlu olduğu araçlar nelerdir. Bilen varsa yardımlarını bekliyorum. 1998 2.2 5 kapı

7. Playmoon

Ön takım rod başı yardım

Arkadaşlar selam rod balans servisi iç dış sağ sol rod başları değişecek diye yazmış. ben ucuz bir yerden tedarik ettim 2 adet geldi. rod balançıya göre 4 tane olması gerekiyor herhaldi şimdi ben toplamda 4 adet rod başımı alıcam bu 4'üde aynımı olucak yoksa iç dış sağ sol diye değişiyormu. 2.2...
  8. Playmoon

Ön takım parçaları

Merhaba santana otomotivden frontera ön takım malzemelerinden bazılarını aldım. fiyatları şu şekilde; frontera a rod başı sağ veya sol: 9,26TL üst rotil sağ sol : 13,53 TL +kdv 02123460313 Fatih Bey
  9. Playmoon

Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?..

Arkadaşlar merhaba opel frontera 1998 2.2 lpgli aracım bu seferde sabahları çalışmamaya başladı. biraz anlatayım sabahları aracı çalıştırırken gaza basınca motor çalışmıyor fakat gaz pedalına ellemeden 5- 10 defa kontağı çevirince çalışmaya başlıyor çalıştıktan sonra bir süre rolantide beklemem...

10. Playmoon

Frontera Sol Far Aranıyor

Opel frontera(1998 model 2.2) sol far arıyorum elinde olan varsa mesaj bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR