Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Delphi arıza tesbit cihazı aldım. İlk kullanımımda Map sensörü değeri 0 kpa gözüküyor rolantide ve gaz verince. Aracım Nissan navara 4x4 2006. Turbo 2 defa revizyon yapıldı hala ötme sesi geliyor sizce bundan olabilirmi. Ve sizce temizleme bu sensörü kurtarırmı yoksa uğraşmadan...
Merhaba Nissan Navara aracımın bir hata yaparak katalizörünü boşalttırdım. Şimdi araç soğukken bozuk turbo sesi gibi ötme yapıyor. Turboda sıkıntı yok. Egzozcu katalizör boş olduğu için geliyor dedi. Sizcede öğlemidir yoksa turbomu ötüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba aslen off-road meraklısıyım fakat gezmek için başlangıç düzeyinde motor almak istiyorum başlangıç için mondial 250cc hava soğutmalı düşünüyorum. hava soğutmalı olduğunu bastıra bastıra söğlüyorum çünkü uzun yolda sıkıntı yaratırmı bilmek istiyorum. Beni bu konuda aydılatırsanız...
Arkadaşlar selam rod balans servisi iç dış sağ sol rod başları değişecek diye yazmış. ben ucuz bir yerden tedarik ettim 2 adet geldi. rod balançıya göre 4 tane olması gerekiyor herhaldi şimdi ben toplamda 4 adet rod başımı alıcam bu 4'üde aynımı olucak yoksa iç dış sağ sol diye değişiyormu.
2.2...
Merhaba santana otomotivden frontera ön takım malzemelerinden bazılarını aldım. fiyatları şu şekilde;
frontera a
rod başı sağ veya sol: 9,26TL
üst rotil sağ sol : 13,53 TL
+kdv
02123460313 Fatih Bey
Arkadaşlar merhaba opel frontera 1998 2.2 lpgli aracım bu seferde sabahları çalışmamaya başladı. biraz anlatayım sabahları aracı çalıştırırken gaza basınca motor çalışmıyor fakat gaz pedalına ellemeden 5- 10 defa kontağı çevirince çalışmaya başlıyor çalıştıktan sonra bir süre rolantide beklemem...