Arama sonuçlarınız

1. E

2011 Grand Vitara Yükseltme

2. E

4 Runner Hakkında Bilgi ?..

hangilerinin arkalar makaslı hangileri yaylı 2.5 benzinli mod. tavsiye edilebilirmi sanki çok yakar gibi yorumları bekliyorum,
  3. E

Yükseltme Kiti

grand için yükseltme kiti araştırması içindeyim aracı almadan araştırıyım dedim araç alındıktan sonra malesef olaylar çok hızlı gelişiyor (biraz tez canlıyımda ) hata yapma oranı fazla oluyor kendi adıma calmini mi yoksa yerli üretim kit mi tercih etmeliyim yada hakan bey gibi bir yükseltme...

4. E

99 Grand Vitara 2.0 Off-Road Modifikasyonu ?..

99 mod. 2.0 lt 4 silindir vitaraların offroad modifikasyonu mümükünmü yoksa alt yapısı üst mod grandlarla aynımı kilit falan uyuyormu yani selamlar...
  5. E

Chip Tuning Uygulaması ?

2004-2006 mod. arası l200 115bg miş chip uygulaması sonunda kaç bg olur yakıtı etkilermi en önemlisi randımanlı çalışırmı

6. E

2004 Magnum Hakkında Bilgi ?

bu araçtan kulanan varmı arka kilit standartmı bg ve tork nedir şimdiden teşekkürler

7. E

Toyota Hilux Devlet İhalesi

hilux için devlet ihaleleri oluyormu tercihim 92-98 arası 2.8 motor tahmini hangi fiyatlara çıkıyor
  8. E

Hangi Hilux ?

85-87 arası orj. yüksek olduğu söyleniyor üst mod. orj. de yüksekmi 85 87 arasında hid. direksiyon ve kilit standartmı hangi modelleri tavsiye edersiniz
  9. E

Hilux'a Alternatif Motor

defenderin kullandığı (fabrikasyon) transitin puma model motoru 2.4 turbo dizel 100bg-120bg-130bg seçenekleri var sorunsuz bir motor ne diyorsunuz hilux de çalışırmı 10lt yaktığı söyleniyor 2.8 toyota motorunun 91 bg olduğu söyleniyor eğer olursa hilux ü tutamassın motorun sıfırı 9000tl çıkması...

10. E

L200 Magnum

herkese selam l200 magnum hakkında teknik bilgisi olan varmı beygir gücü arkada kilit varmı mekanik olarak rakiplerinin en sağlamı olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum karın yüksekliği hiç fena durmuyor uzaklaşma için tampon iptal edilir youmlarınızı bekliyorum

11. E

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

bu makina hakkında biraz araştırma yaptım hakkatten başarılı sınıfında tek olduğu şeyler 5. elektrikli cam en iyi sürtünme en iyi yaklaşma ve uzaklaşma açısı standart kilit 100 km kadar 4x4 e geçebilme 2.5 milyara +31 bg garantili 2007 şu anda 40 civarlarında sanırım biraz beklemek lazım
  12. E

Dikkat Manuel

bu araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum manuel şanzuman bu araçta başarılımı sıkı bir offroadcu olurmu tekerine kaç ytl sıkışır benimki sadece bilgi amaçlı maksat durumu musait arkadaşlar olaydan haberdar olsun bildiğim kadarıyla manueli bulmak biraz güç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri