Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar birbirine uyup uymayacağını bilmediğimden, satıcının, 4.7 WJ jantlarından (1999- 2003 ) birçok 97-98 ZJ sahibine sattığını ve bijon aralıklarının aynı olduğu sözüne dayanarak satınaldım. Uyup uymayacağı konusunda bu forumda bayağı bir araştıma yaptım ama birşey bulamadım ...
ZJ nin arka cam amortisörlerini imalatçıdan yenisini yaptırarak Ostim de değiştirdim. Çiftini pazarlıkla 50 Tl ye yaptılar. Burada önemli nokta arızalı amortisörlerin tutturma klipslerinin sağlam olması gerekiyor. Çünkü onları yeni amortisörlerin uçlarına takıyorlar. Tabiiki Bagaj...
98 G.C 'de otomatik kapı kilidi devreye girip kapılar kilitlendikten sonra, mesela 70-80 km/sa hızda falan tekrar kilitleme yapıyor. Çok önemli olmasa da buınun nedeni nedir acaba?
Selam arkadaşlar, son iki günde ortaya çıkan bir durumda aracın lpg tankı 3/4 dolu iken gazda seyir halinde, hiçbir ani gaz verme falan yokken benzine geçiyor.
Bu arızanın Lpg beyninden mi , tank şamandırasından mı yada başka bir nedenden meydana geldiğini bilen varmı ?
Selamlar,
Bugün sabahleyin benim ZJ yolda kaldı. Daha doğrusu 98 ZJ henüz yola çıkmışken daha gaza geçmeden, yani motor 55-60 dereceye gelmeden trafikte seyir halinde iken stop etti. Akgün Aydın Servise kurtarıcı vasıtasıyla götürdük. Sorun benzin deposunun içindeki pompanın elektrik jakllarından...
98 GC nin arka kapılardaki orjinal speakerlerin gücünü, direncini ve boyutlarını bilen varmı acaba ? Kapı döşemelerini sökmeden öğrenmek istiyorum.
Bir tanesi arızalı gibi geliyor bana. Yüksek seslerde dız dız ediyor.
Selamlar,
Hepinize Ankara'dan selamlar,
98 G Cherokee Radyosunun 1.... den 6 ya hafıza tuşlarının her birine 2 radyo frekansı kaydolabiliyor galiba 1. frekansı kaydedebildim ama 2. frekansı nasıl kaydedeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar,
Benim makinanın koltuk hafızası çalışıyor ancak, yolcu dikiz aynası hafızaya cevap vermiyor. Önce ayarı yapıldığı halde ayarlanan konuma geçmiyor. Bu problemi nasıl çözebilirim acaba ?
Selam arkadaşlar,
98 g Ch 5.2 jeepin orjinal lastikleri 215x70x16 , buların yerine 255x65x16 ebatlı lastik takabilirmiyim ? Veya daha başka hangi ebatları kuıllanabilirim ?.
Ayrıca hangi marka lastik ?
teşekkürler...,,,
Arkadaşlar ; Ankara da Akgün Aydın 'dan başka servis ve yedek parça bulabileceğimiz Jeep servs merkzi varmı acaba ? Yoksa bir tek akgün aydın mı var.
Alternatif olması açısından, yoksa Akgün Usta çok yeterli bir servis merkezi.
Selamlar
Site üyelerinin hepsine selam ,
1998 Jp grnd chrke 5.2 sahibi olarak siteye yeni üye oldum. Ankara'da kendi işyerim var. of road gezilerinize katılmak isterim.
86 ODTÜ maden mezunuyum, bateri çalmak, müzik dinlemek, futbol maçlarına gitmek, köpeğimle oynamak, ailece seyahat etmek,rakı balık...